ברד פודינג – השימוש המושלם לחלה שנשארה

גם אצלכם לא זורקים לחם? ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה מסוף השבוע. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
גם אצלכם לא זורקים לחם? ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה מסוף השבוע. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
50 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3960
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3959.9 קק״ל 3959.9 קק״ל
    פחמימות 396.6 גרם 396.6 גרם
    שומן 225.3 גרם 225.3 גרם
    נתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״ג
    חלבון 104.0 גרם 104.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 126.6 גרם 126.6 גרם
    כולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״ג
    סידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3960
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3959.9 קק״ל 3959.9 קק״ל
    פחמימות 396.6 גרם 396.6 גרם
    שומן 225.3 גרם 225.3 גרם
    נתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״ג
    חלבון 104.0 גרם 104.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 126.6 גרם 126.6 גרם
    כולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״ג
    סידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
50 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את החלה לקוביות בעובי 3-4 ס״מ, ומעבירים לתבנית אפייה משומנת במעט חמאה.
  2. שמים בסיר את החמאה, החלב, שמנת מתוקה, סוכר, מלח ותמצית וניל ומבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה (שימו לב שהחלב לא רותח מדי).
  3. מורידים את הסיר מהאש ונותנים לנוזל להתקרר לגמרי.
  4. טורפים 2 ביצים שלמות ושני חלמונים ומוסיפים לסיר עם הנוזל שהתקרר, מערבבים ושופכים על קוביות החלה באופן אחיד כך שכל קוביות החלה ייספגו בנוזלים. 
  5.  מכניסים למקרר למשך שעה וחצי. 
  6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-30 דקות עד שקצוות הברד פודינג משחימים.
  7. מפזרים מעל למאפה אבקת סוכר ומגישים חם.
ברד פודינג 2
ברד פודינג, צילום: שאטרסטוק

רוצים לראות את סרטון הטיקטוק של המתכון? הכנסו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברד פודינג – השימוש המושלם לחלה שנשארה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

    גוני סגל

    אם הלחם ספג את הנוזל לפני הזמן שצריך במקרר אפשר להכניס אותו לתנור?

      מערכת Foody

      היי גוני, רצוי להכניס למקרר לשעה וחצי כפי שרשום במתכון.

    מור לוי

    מה החשיבות של המקרר אפשר לקצר את זמן ההמתנה במקרר?

      מערכת Foody

      ספיגת נוזלים בלחם כך שיהיה עשיר בטעמים, מומלץ לא לוותר

    אתיקורן

    מה עם תפוח העץ שבתמונה? האם אפשר להוסיף קוביות ממנו לתערובת המוכנסת לאפייה בתנור?החלב

      מערכת Foody

      היי, אפשר להכין ברד פודינג עם תפוח. התמונה נלקחה ממאגר תמונות ולכן לא מייצגת את מרכיבי המתכון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות