-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.9 קק״ל 1203.4 קק״לפחמימות 29.9 גרם 119.4 גרםשומן 18.8 גרם 75.0 גרםנתרן 38.7 מ״ג 154.7 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.0 גרםכולסטרול 9.4 מ״ג 37.8 מ״גסידן 81.2 מ״ג 324.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 8 דק׳כולל 24 שעות ו-8 דק׳
-
קלוריות301
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.9 קק״ל 1203.4 קק״לפחמימות 29.9 גרם 119.4 גרםשומן 18.8 גרם 75.0 גרםנתרן 38.7 מ״ג 154.7 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.0 גרםכולסטרול 9.4 מ״ג 37.8 מ״גסידן 81.2 מ״ג 324.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״גסגור
אין גבול ליצירתיות וכמות הטעמים שאפשר להמציא בעולמות של הגלידה! קבלו את הגרסה הצוננת של הקינוח האהוב בקלאווה. לא תאמינו כמה זה טעים וכמה הטעם מזכיר את המקור. וכל זה בהכנה ביתית פשוטה במכשיר גלידה יעודי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 8 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-8 דק׳ | קלוריות 301 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כפית חמאה
-
1/3 כוס אגוזי פקאן
-
1/3 כוס פיסטוקים טבעיים
-
1 1/4 כוסות חלב 3%
-
1 1/2 כפות קורנפלור
-
1/3 כוס דבש
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה בסיר בינוני על להבה נמוכה.
- מוסיפים את אגוזי הפקאן והפיסטוק לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב להזהבה. מעבירים לצלחת ומצננים.
- שמים 1.5 כפות חלב וקורנפלור בקערה קטנה ומערבבים היטב.
- שמים את יתר החלב בסיר נוסף ומוסיפים את הדבש, השמנת המתוקה, הקינמון ותמצית הווניל. מבשלים עד שהתערובת רותחת ומסירים מהאש.
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור עם החלב לסיר וטורפים עד לאיחוד והסמכה. מערבבים פנימה את אגוזי הפקאן והפיסטוק.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה בסיר בינוני על להבה נמוכה.
- מוסיפים את אגוזי הפקאן והפיסטוק לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב להזהבה. מעבירים לצלחת ומצננים.
- שמים 1.5 כפות חלב וקורנפלור בקערה קטנה ומערבבים היטב.
- שמים את יתר החלב בסיר נוסף ומוסיפים את הדבש, השמנת המתוקה, הקינמון ותמצית הווניל. מבשלים עד שהתערובת רותחת ומסירים מהאש.
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור עם החלב לסיר וטורפים עד לאיחוד והסמכה. מערבבים פנימה את אגוזי הפקאן והפיסטוק.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן