-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1017.1 קק״ל 1017.1 קק״לפחמימות 99.2 גרם 99.2 גרםשומן 43.4 גרם 43.4 גרםנתרן 2723.3 מ״ג 2723.3 מ״גחלבון 45.4 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרםשומן רווי 10.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 605.4 מ״ג 605.4 מ״גסידן 590.0 מ״ג 590.0 מ״גברזל 7.0 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 1622.7 מ״ג 1622.7 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות1017
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1017.1 קק״ל 1017.1 קק״לפחמימות 99.2 גרם 99.2 גרםשומן 43.4 גרם 43.4 גרםנתרן 2723.3 מ״ג 2723.3 מ״גחלבון 45.4 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרםשומן רווי 10.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 605.4 מ״ג 605.4 מ״גסידן 590.0 מ״ג 590.0 מ״גברזל 7.0 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 1622.7 מ״ג 1622.7 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 1017 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כרישה קטנה(רק החלק הלבן) שטופה וחתוכה לפרוסות דקיקות
-
1/2בינוני או 600 גרם כרוב לבןחתוך דק
-
2 ביצים L
-
1 מיכל שמנת לבישול 9%
-
4 כפות קמח לבן
-
3/4 כוס גבינת אמנטלאו גבינת גרוייר או גבינה צהובה מגורדת
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כוס פירורי לחם
-
3 כפות גבינת פרמזןמגורדת
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- במחבת גדולה מטגנים את הכרישה בשמן זית על אש בינונית במשך כמה דקות, עד שהיא נעשית שקופה ומתרככת.
- מוסיפים את הכרוב למחבת וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות, עד שהכרוב מתרכך והנוזלים מתאדים.
- בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הביצים, השמנת לבישול, ½ כוס מהגבינה המגורדת, קמח, מלח ופלפל.
- כשהכרוב מוכן, מוסיפים אותו לקערה ומערבבים היטב.
- משמנים את תבנית האפייה ומפזרים בתחתית את פירורי הלחם וגבינת הפרמז’ן.
- מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה ומוסיפים מעל את 1/4 הכוס הנותרת מהגבינה המגורדת.
- אופים במשך 60 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- במחבת גדולה מטגנים את הכרישה בשמן זית על אש בינונית במשך כמה דקות, עד שהיא נעשית שקופה ומתרככת.
- מוסיפים את הכרוב למחבת וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות, עד שהכרוב מתרכך והנוזלים מתאדים.
- בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הביצים, השמנת לבישול, ½ כוס מהגבינה המגורדת, קמח, מלח ופלפל.
- כשהכרוב מוכן, מוסיפים אותו לקערה ומערבבים היטב.
- משמנים את תבנית האפייה ומפזרים בתחתית את פירורי הלחם וגבינת הפרמז’ן.
- מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה ומוסיפים מעל את 1/4 הכוס הנותרת מהגבינה המגורדת.
- אופים במשך 60 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איזה תחליף יש לכרישה? בצל?
אפשר להחליף את הכרישה בבצל לבן או ירוק.