דג מרוקאי – יונית מבשלת דג סלמון ברוטב מרוקאי חריף
יונית צוקרמן מכינה דג מרוקאי עם סלמון - דג מרוקאי ששומר על העסיסיות שלו ומתאים מאוד לרוטב העגבניות החריף. אל תשכחו חלה כדי לנגב את הרוטב
יונית צוקרמן מכינה דג מרוקאי עם סלמון - דג מרוקאי ששומר על העסיסיות שלו ומתאים מאוד לרוטב העגבניות החריף. אל תשכחו חלה כדי לנגב את הרוטב
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 158.4 קק״ל 950.3 קק״לפחמימות 19.8 גרם 119.1 גרםשומן 7.4 גרם 44.6 גרםנתרן 686.9 מ״ג 4121.3 מ״גחלבון 6.0 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 39.5 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.8 מ״ג 406.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 16.6 מ״גאשלגן 877.7 מ״ג 5266.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות158
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 158.4 קק״ל 950.3 קק״לפחמימות 19.8 גרם 119.1 גרםשומן 7.4 גרם 44.6 גרםנתרן 686.9 מ״ג 4121.3 מ״גחלבון 6.0 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 39.5 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.8 מ״ג 406.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 16.6 מ״גאשלגן 877.7 מ״ג 5266.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
מי לא אוהב דג מרוקאי? הרי אין ארוחת שישי בלעדיו. המתכון של יונית, עם דג סלמון, יוצא פשוט מושלם. לכו תכינו סיר דג מרוקאי חריף, ותפרסו את החלה דק, כי היא הולכת להגמר!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 158 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
-
1 ק"ג פילה דג סלמון
-
4 כפות שמן זית
-
6 שיני שום
-
3 עגבניות בינוניות
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
-
1/4 כפית סוכר לבן
-
1 כוס מים רותחים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף אבקת מרק ירקות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
2 כוסות פול קפוא
-
1 צרור כוסברה
אופן הכנה
- מחלקים את פילה הסלמון ל-6 נתחים במשקל 150 גרם לאחד.
- מחממים שמן זית במחבת סוטאז’ גדולה.
- בינתיים, כותשים את שיני השום, מגררים בפומפייה את העגבניות ואת הגמבה וחותכים לרצועות את הפלפל החריף.
- מוסיפים את השום למחבת ומטגנים כדקה. מוסיפים את העגבניות והגמבה המגוררת ואת הפלפל החריף. מבשלים 5-7 דקות.
- מוסיפים רסק עגבניות וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים ותבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את הפול, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות.
- מוסיפים את נתחי הסלמון, מכסים ומבשלים 10 דקות. משאירים את הסיר סגור עד להגשה.
אופן הכנה
- מחלקים את פילה הסלמון ל-6 נתחים במשקל 150 גרם לאחד.
- מחממים שמן זית במחבת סוטאז’ גדולה.
- בינתיים, כותשים את שיני השום, מגררים בפומפייה את העגבניות ואת הגמבה וחותכים לרצועות את הפלפל החריף.
- מוסיפים את השום למחבת ומטגנים כדקה. מוסיפים את העגבניות והגמבה המגוררת ואת הפלפל החריף. מבשלים 5-7 דקות.
- מוסיפים רסק עגבניות וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים ותבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את הפול, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות.
- מוסיפים את נתחי הסלמון, מכסים ומבשלים 10 דקות. משאירים את הסיר סגור עד להגשה.
הערות
- כל נתח סלמון צריך לשקול 150-200 גרם
הערות
- כל נתח סלמון צריך לשקול 150-200 גרם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן