דניאל עמית מכינה ביס של הישמור: ברוסקטה טרטר דגים
בקיץ אנחנו רוצים לאכול דברים קרים, מרעננים, חמוצים מתקתקים שעושים שמח על הלשון. דניאל עמית הכינה טרטר דג על ברוסקטה קריספית. ביס חלום!
בקיץ אנחנו רוצים לאכול דברים קרים, מרעננים, חמוצים מתקתקים שעושים שמח על הלשון. דניאל עמית הכינה טרטר דג על ברוסקטה קריספית. ביס חלום!
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.6 קק״ל 777.2 קק״לפחמימות 9.1 גרם 18.2 גרםשומן 27.3 גרם 54.6 גרםנתרן 979.2 מ״ג 1958.5 מ״גחלבון 26.7 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.3 גרםשומן רווי 6.8 גרם 13.5 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 154.8 מ״גסידן 44.6 מ״ג 89.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 710.8 מ״ג 1421.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות389
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.6 קק״ל 777.2 קק״לפחמימות 9.1 גרם 18.2 גרםשומן 27.3 גרם 54.6 גרםנתרן 979.2 מ״ג 1958.5 מ״גחלבון 26.7 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.3 גרםשומן רווי 6.8 גרם 13.5 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 154.8 מ״גסידן 44.6 מ״ג 89.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 710.8 מ״ג 1421.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- חותכים בגט לפרוסות, מורחים כל פרוסה בחמאה ושום כתוש ומכניסים לתנור עד להשחמה.
- מכינים את הטרטר: חותכים קוביות קטנות מפילה הדג, מוסיפים חצי לימון סחוט, בצל סגול קצוץ, קוביות אננס, חופן כוסברה, מלח גס ושמן זית.
- מערבבים הכל היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מניחים את הטרטר על הברוסקטה ובתיאבון.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- חותכים בגט לפרוסות, מורחים כל פרוסה בחמאה ושום כתוש ומכניסים לתנור עד להשחמה.
- מכינים את הטרטר: חותכים קוביות קטנות מפילה הדג, מוסיפים חצי לימון סחוט, בצל סגול קצוץ, קוביות אננס, חופן כוסברה, מלח גס ושמן זית.
- מערבבים הכל היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מניחים את הטרטר על הברוסקטה ובתיאבון.
הערות
- לאוהבי החריף - אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ
הערות
- לאוהבי החריף - אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מנה ממש קייצית