-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4500.9 קק״ל 4500.9 קק״לפחמימות 585.7 גרם 585.7 גרםשומן 222.8 גרם 222.8 גרםנתרן 2463.3 מ״ג 2463.3 מ״גחלבון 69.4 גרם 69.4 גרםסיבים תזונתיים 45.5 גרם 45.5 גרםשומן רווי 112.7 גרם 112.7 גרםכולסטרול 980.6 מ״ג 980.6 מ״גסידן 443.8 מ״ג 443.8 מ״גברזל 31.5 מ״ג 31.5 מ״גאשלגן 3067.7 מ״ג 3067.7 מ״גאבץ 17.4 מ״ג 17.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4501
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4500.9 קק״ל 4500.9 קק״לפחמימות 585.7 גרם 585.7 גרםשומן 222.8 גרם 222.8 גרםנתרן 2463.3 מ״ג 2463.3 מ״גחלבון 69.4 גרם 69.4 גרםסיבים תזונתיים 45.5 גרם 45.5 גרםשומן רווי 112.7 גרם 112.7 גרםכולסטרול 980.6 מ״ג 980.6 מ״גסידן 443.8 מ״ג 443.8 מ״גברזל 31.5 מ״ג 31.5 מ״גאשלגן 3067.7 מ״ג 3067.7 מ״גאבץ 17.4 מ״ג 17.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4501 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תוספות
-
100 גרם שוקולד מרירקצוץ גס, או כל שוקולד אחר שאוהבים
-
1/2 כוס אגוזי פקאןקצוצים גס
20אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים והמיסו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את התוספות ומערבבים בפעם האחרונה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלקם העליון.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.
20אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים והמיסו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את התוספות ומערבבים בפעם האחרונה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלקם העליון.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ה מזולף מעל העוגה? תודה
המיסו בתוך תערובת הבראוניז. מעל אפשר לזלף שוקולד ולפזר אגוזים.