הבראוניז שיפתיעו אתכם! בראוניז מיסו מושלמים

יש מליון מתכוני בראוניז ברשת, אבל כאלו אין! בראוניז רכים ונימוחים עם טוויסט מפתיע של מיסו בהיר, לגמרי עושה את ההבדל!
יש מליון מתכוני בראוניז ברשת, אבל כאלו אין! בראוניז רכים ונימוחים עם טוויסט מפתיע של מיסו בהיר, לגמרי עושה את ההבדל!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4500.9 קק״ל 4500.9 קק״ל
    פחמימות 585.7 גרם 585.7 גרם
    שומן 222.8 גרם 222.8 גרם
    נתרן 2463.3 מ״ג 2463.3 מ״ג
    חלבון 69.4 גרם 69.4 גרם
    סיבים תזונתיים 45.5 גרם 45.5 גרם
    שומן רווי 112.7 גרם 112.7 גרם
    כולסטרול 980.6 מ״ג 980.6 מ״ג
    סידן 443.8 מ״ג 443.8 מ״ג
    ברזל 31.5 מ״ג 31.5 מ״ג
    אשלגן 3067.7 מ״ג 3067.7 מ״ג
    אבץ 17.4 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4500.9 קק״ל 4500.9 קק״ל
    פחמימות 585.7 גרם 585.7 גרם
    שומן 222.8 גרם 222.8 גרם
    נתרן 2463.3 מ״ג 2463.3 מ״ג
    חלבון 69.4 גרם 69.4 גרם
    סיבים תזונתיים 45.5 גרם 45.5 גרם
    שומן רווי 112.7 גרם 112.7 גרם
    כולסטרול 980.6 מ״ג 980.6 מ״ג
    סידן 443.8 מ״ג 443.8 מ״ג
    ברזל 31.5 מ״ג 31.5 מ״ג
    אשלגן 3067.7 מ״ג 3067.7 מ״ג
    אבץ 17.4 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תוספות


20אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הביצים והמיסו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.

    מוסיפים מיסו. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים מיסו. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את התוספות ומערבבים בפעם האחרונה.
  6. יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלקם העליון.

    מערבבים היטב את התערובת ומעבירים את לתבנית מרופדת בנייר אפייה. צילום: שניר גואטה.
    מערבבים היטב את התערובת ומעבירים את לתבנית מרופדת בנייר אפייה. צילום: שניר גואטה.

  7. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
  8. שומרים בכלי אטום במקרר.

    בראוניז מיסו. צילום: שניר גואטה
    בראוניז מיסו. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הבראוניז שיפתיעו אתכם! בראוניז מיסו מושלמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      המיסו בתוך תערובת הבראוניז. מעל אפשר לזלף שוקולד ולפזר אגוזים.

קטגוריות

אביזרים

תגיות