רקע הנמל

עוגות פאדג’ שוקולד פטל מדהימות ונימוחות!

עוגות פאדג' שוקולד אישיות בתוספת פטל טרי! השילוב בין מתיקות ורכות לחמצמצות וטריות הופכות את העוגות הללו לפינוק מושלם בסוף הארוחה
עוגות פאדג' שוקולד אישיות בתוספת פטל טרי! השילוב בין מתיקות ורכות לחמצמצות וטריות הופכות את העוגות הללו לפינוק מושלם בסוף הארוחה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.8 קק״ל 7881.4 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 577.7 גרם
    שומן 45.9 גרם 551.1 גרם
    נתרן 190.6 מ״ג 2287.2 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 117.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 43.2 גרם
    שומן רווי 27.6 גרם 330.6 גרם
    כולסטרול 198.9 מ״ג 2386.9 מ״ג
    סידן 95.9 מ״ג 1150.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 40.4 מ״ג
    אשלגן 354.8 מ״ג 4257.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.8 קק״ל 7881.4 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 577.7 גרם
    שומן 45.9 גרם 551.1 גרם
    נתרן 190.6 מ״ג 2287.2 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 117.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 43.2 גרם
    שומן רווי 27.6 גרם 330.6 גרם
    כולסטרול 198.9 מ״ג 2386.9 מ״ג
    סידן 95.9 מ״ג 1150.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 40.4 מ״ג
    אשלגן 354.8 מ״ג 4257.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור

מה יותר טעים משידוך של פטל ושוקולד מריר? שום דבר בעולם הזה! נסו את המתכון שלנו – עוגות פאדג’ שוקולד אישיות, ותראו שתחזרו אליו שוב ושוב.

 

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים יחד: שוקולד, חמאה, שמנת, ליקר ומלח. מערבבים לקרם אחיד.
  2. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
  3. מקפלים במרית, את תערובת השוקולד לביצים המוקצפות, מוסיפים תמצית וניל ומנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה.
  4. מקפלים עד שכל הקמח מעורבב לתוך התערובת.
  5. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  6. בכל תבנית אישית מנייר, מניחים 2 יחידות פטל טרי ויוצקים מעל את תערובת השוקולד.
  7. אופים במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
  8. מכינים את הציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד המריר ושוקולד החלב. מערבבים היטב לקרם חלק.
  9. יוצקים 2 כפות מהציפוי על העוגות שהצטננו. מקשטים בפטל טרי.
  10. מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגות פאדג’ שוקולד פטל מדהימות ונימוחות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות