לא סתם בראוניז: רון יוחננוב משלב שוקולד וחלבה בעוגה מושלמת לפסח

בראוניז מגיע בשלל צורות וצבעים ועם כל מיני תוספות, אבל אנחנו ישראלים ולנו יש חלבה! אז למה לא להוסיף גם אותה לחגיגה המתוקה הזו בבראוניז שלנו?
בראוניז מגיע בשלל צורות וצבעים ועם כל מיני תוספות, אבל אנחנו ישראלים ולנו יש חלבה! אז למה לא להוסיף גם אותה לחגיגה המתוקה הזו בבראוניז שלנו?
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    4447
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4447.2 קק״ל 4447.2 קק״ל
    פחמימות 497.8 גרם 497.8 גרם
    שומן 243.4 גרם 243.4 גרם
    נתרן 1621.6 מ״ג 1621.6 מ״ג
    חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 33.9 גרם 33.9 גרם
    שומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״ג
    סידן 598.2 מ״ג 598.2 מ״ג
    ברזל 23.6 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 2509.8 מ״ג 2509.8 מ״ג
    אבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    4447
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4447.2 קק״ל 4447.2 קק״ל
    פחמימות 497.8 גרם 497.8 גרם
    שומן 243.4 גרם 243.4 גרם
    נתרן 1621.6 מ״ג 1621.6 מ״ג
    חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 33.9 גרם 33.9 גרם
    שומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״ג
    סידן 598.2 מ״ג 598.2 מ״ג
    ברזל 23.6 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 2509.8 מ״ג 2509.8 מ״ג
    אבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור

רוצים מתכון לבראוניז שוקולדי, נימוח וכשר לפסח? קיבלתם! ולא סתם, מתכון של רון יוחננוב, בשילוב שקדים טחונים לכבוד החג, ללא קמח ועם תוספת של חלבה מעל. איזה כיף לאורחים שלכם שיקבלו קובייה מהבראוניז המושלם הזה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז


אופן הכנה 

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את החמאה והשוקולד המריר.
  3. מערבבים בקערה את הסוכר, הקורנפלור, השקדים הטחונים והביצים.
  4. מאחדים את תערובת השוקולד והחמאה עם שאר המרכיבים.
  5. מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים את החלבה מעל, ואופים בתנור במשך כ-20 דקות.
  6. מוציאים מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתייצב לאחר הקירור) ומכניסים את התבנית להקפאה למשך שעה כדי לעצור את האפייה ולשמר את התערובת לחה ונימוחה מבפנים.
  7. מוציאים את התבנית מההקפאה ומגישים.

    בראוניז חלווה. צילום: רון יוחננוב
    בראוניז חלווה. צילום: רון יוחננוב

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא סתם בראוניז: רון יוחננוב משלב שוקולד וחלבה בעוגה מושלמת לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אורית אלמליח

    היי רון האלוף, אני רואה שאתה מפרסם מתכון עם התנור סימנס, עכשיו רכשתי אותו ואשמח שתפנה אותי לעוד מתכונים עם התנור שאלמד את הפונקציות שלו דרך הידע הרב שלך

קטגוריות

אביזרים

טכניקות