סנו רקע

הסלט של רות: סלט החצילים הכי טעים שיש!

סלט חצילים במיונז, עשיר בטעמים וקל להכנה שאתם חייבים לנסות - מחצילים ובצל שנאפים בתנור, עם ביצים קשות ופלפל אדום. המנה הראשונה הכי טובה על השולחן, באחריות!
סלט חצילים במיונז, עשיר בטעמים וקל להכנה שאתם חייבים לנסות - מחצילים ובצל שנאפים בתנור, עם ביצים קשות ופלפל אדום. המנה הראשונה הכי טובה על השולחן, באחריות!
  • יעל טל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    258
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.9 קק״ל 1547.2 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 97.3 גרם
    שומן 17.8 גרם 106.9 גרם
    נתרן 321.4 מ״ג 1928.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 30.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 41.7 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 4.6 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 35.2 מ״ג 211.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 546.8 מ״ג 3280.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    258
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.9 קק״ל 1547.2 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 97.3 גרם
    שומן 17.8 גרם 106.9 גרם
    נתרן 321.4 מ״ג 1928.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 30.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 41.7 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 4.6 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 35.2 מ״ג 211.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 546.8 מ״ג 3280.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
יעל טל
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים את החצילים ופורסים לעובי של כ-1 ס”מ.
  2. פורסים את הבצלים לטבעות בעובי של כ-1 ס”מ.
  3. שוטפים את הפלפל, מוציאים את הליבה וחותכים לכמה חתיכות גסות.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
  5. מפזרים את פרוסות החציל על גבי התבנית ועליהן את פרוסות הבצל והפלפל (אפשר בכמה שכבות ואפשר בשתי תבניות אם יש לכם יותר מדי פרוסות).
  6. מזלפים מעל הכל את שמן הזית ומכניסים לתנור לכחצי שעה (עד שהחצילים מתרככים).
  7. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
  8. מעבירים את החצילים, הבצל והפלפל האפויים לקערת מעבד המזון (אפשר גם לטחון בקערה עם בלנדר מוט) מוסיפים את המיונז, הביצים הקשות, המלח והפלפל וטוחנים לתערובת אחידה.
  9. לאחסון ניתן לשים בקערה, לכסות בכיסוי ניילון סנו סושי ולשמור במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הסלט של רות: סלט החצילים הכי טעים שיש!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    דבורה

    יצא מאד טעים ! בתמונה יש להראות שהסלט ורדרד מהגמבה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דבורה, חלק מהתמונות אתר נלקחו ממאגר תמונות ולכן לא מייצגות את מרכיבי המתכון.

    Avatar
    פנינה

    נראה טעים אבל הצילום אינו תואם את המרכיבים-היכן הפלפל האדום? גם לאחר טחינת המרכיבים, צריכות להראות נקודות אדומות

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פנינה, חלק מהתמונות באתר נלקחות ממאגר תמונות.

    Avatar
    דב ברקאי

    המתכון טוב מאוד ,אני קילפתי את החציל ועשיתי ללא פלפל. יצא טעים מאוד,תודה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות