הפתעה מענגת של חורף – מגנום קינדר בציפוי זפירו
מי אמר שאסור לאכול גלידה בחורף? אל תהיו ילדים ופשוט תכינו את המגנום המושחת של שרית נובק. ועוד דבר... אל תגלו לכולם שיש לכם כזה אוצר במקפיא, הוא פשוט יעלם!
מי אמר שאסור לאכול גלידה בחורף? אל תהיו ילדים ופשוט תכינו את המגנום המושחת של שרית נובק. ועוד דבר... אל תגלו לכולם שיש לכם כזה אוצר במקפיא, הוא פשוט יעלם!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.4 קק״ל 691.3 קק״לפחמימות 5.6 גרם 44.8 גרםשומן 6.6 גרם 52.9 גרםנתרן 7.9 מ״ג 63.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.0 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 14.7 מ״גסידן 24.5 מ״ג 196.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 67.5 מ״ג 540.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות86
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.4 קק״ל 691.3 קק״לפחמימות 5.6 גרם 44.8 גרםשומן 6.6 גרם 52.9 גרםנתרן 7.9 מ״ג 63.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.0 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 14.7 מ״גסידן 24.5 מ״ג 196.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 67.5 מ״ג 540.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״גסגור
אחרי שתכינו את המגנום המושחת והמהיר הזה אתם תשכחו מכל מה שאמרו לכם על גלידה בחורף. עיצמו עיניים ודמיינו את עצמכם יושבים מול אח מבוערת ונוגסים במגנום המהמם הזה. את הקראנץ’ אתם שומעים? זהירות, קצת מטפטף לכם…
שיהיה חורף מושלם וטעים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 86 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
3/4 כוס ממרח בטעם קינדר בואנו חלבניתן להשתמש או במחית לבנה או בחומה - לפי טעמכם
-
1 1/2 כוסות שמנת מתוקה 38%
-
70 גרם שוקולד לבן
לציפוי
-
200 גרם זפירו מריר
-
50 גרם אגוזי לוזניתן להשתמש בקרוקונט אגוזי לוז או בכל קישוט אחר שבא לכם
אופן הכנה
- קוצצים את השוקולד הלבן וממיסים במיקרו. מצננים מעט.
- מקציפים את השמנת לקרם רך, מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ומערבבים בעדינות.
- מוסיפים את מחית הקינדר ומערבבים.
- שופכים את התערובת לתוך תבניות סיליקון, תוקעים שמונה מקלות ארטיק ומקפיאים עד שמתייצב (מינימום 5 שעות).
הכנת הציפוי
- ממיסים זפירו מריר בכוס גבוהה.
- מוציאים את הארטיקים מהמקפיא ומחלצים אותם מהתבנית.
- טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס, מפזרים מעל קרוקונט לוז ומניחים להתקשות.
- שומרים בהקפאה ומגלים רק לאנשים שאתם אוהבים את האוצר המתוק במקפיא.
אופן הכנה
- קוצצים את השוקולד הלבן וממיסים במיקרו. מצננים מעט.
- מקציפים את השמנת לקרם רך, מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ומערבבים בעדינות.
- מוסיפים את מחית הקינדר ומערבבים.
- שופכים את התערובת לתוך תבניות סיליקון, תוקעים שמונה מקלות ארטיק ומקפיאים עד שמתייצב (מינימום 5 שעות).
הכנת הציפוי
- ממיסים זפירו מריר בכוס גבוהה.
- מוציאים את הארטיקים מהמקפיא ומחלצים אותם מהתבנית.
- טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס, מפזרים מעל קרוקונט לוז ומניחים להתקשות.
- שומרים בהקפאה ומגלים רק לאנשים שאתם אוהבים את האוצר המתוק במקפיא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן