הפתעה מענגת של חורף – מגנום קינדר בציפוי זפירו

מי אמר שאסור לאכול גלידה בחורף? אל תהיו ילדים ופשוט תכינו את המגנום המושחת של שרית נובק. ועוד דבר... אל תגלו לכולם שיש לכם כזה אוצר במקפיא, הוא פשוט יעלם!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

אחרי שתכינו את המגנום המושחת והמהיר הזה אתם תשכחו מכל מה שאמרו לכם על גלידה בחורף. עיצמו עיניים ודמיינו את עצמכם יושבים מול אח מבוערת ונוגסים במגנום המהמם הזה. את הקראנץ’ אתם שומעים? זהירות, קצת מטפטף לכם…

שיהיה חורף מושלם וטעים!

מצרכים

מלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. קוצצים את השוקולד הלבן וממיסים במיקרו. מצננים מעט.
  2. מקציפים את השמנת לקרם רך, מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ומערבבים בעדינות.
  3. מוסיפים את מחית הקינדר ומערבבים.
  4. שופכים את התערובת לתוך תבניות סיליקון, תוקעים שמונה מקלות ארטיק ומקפיאים עד שמתייצב (מינימום 5 שעות).

הכנת הציפוי

  1. ממיסים זפירו מריר בכוס גבוהה.
  2. מוציאים את הארטיקים מהמקפיא ומחלצים אותם מהתבנית.
  3. טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס, מפזרים מעל קרוקונט לוז ומניחים להתקשות.
  4. שומרים בהקפאה ומגלים רק לאנשים שאתם אוהבים את האוצר המתוק במקפיא.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 86.4 קק״ל 691.3 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 44.8 גרם
שומן 6.6 גרם 52.9 גרם
נתרן 7.9 מ״ג 63.0 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 11.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.0 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 15.6 גרם
כולסטרול 1.8 מ״ג 14.7 מ״ג
סידן 24.5 מ״ג 196.3 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.5 מ״ג
אשלגן 67.5 מ״ג 540.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody