חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר

קובי אדרי לא מפסיק להפתיע - והפעם חטיפי מפרום שעשויים תחזיקו חזק מחטיפי נאצ'וס! כן כן! ממלאים אותם בקציצת בשר, עוטפים, מטגנים ואתם בעננים. תהנו
קובי אדרי לא מפסיק להפתיע - והפעם חטיפי מפרום שעשויים תחזיקו חזק מחטיפי נאצ'וס! כן כן! ממלאים אותם בקציצת בשר, עוטפים, מטגנים ואתם בעננים. תהנו
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.6 קק״ל 5073.8 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 391.5 גרם
    שומן 4.6 גרם 277.7 גרם
    נתרן 136.6 מ״ג 8195.8 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 249.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 85.2 גרם
    כולסטרול 21.8 מ״ג 1305.6 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 510.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 50.2 מ״ג
    אשלגן 65.2 מ״ג 3914.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 55.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.6 קק״ל 5073.8 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 391.5 גרם
    שומן 4.6 גרם 277.7 גרם
    נתרן 136.6 מ״ג 8195.8 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 249.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 85.2 גרם
    כולסטרול 21.8 מ״ג 1305.6 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 510.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 50.2 מ״ג
    אשלגן 65.2 מ״ג 3914.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 55.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
קובי אדרי
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערה שמים בשר טחון, בצל סגול, פטרוזיליה, צ׳ילי חריף, שום, מלח, פלפל שחור, שמן זית וסרירצ׳ה ומערבבים היטב.
  2. קורצים כדורים קטנטנים בעזרת כפות הידיים.
  3. לוקחים פלח אחד של החטיף הטבעי ופלח אחד של הברביקיו, שמים בזהירות כדור בשר ביניהם ומועכים מעט. חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים.
  4. מכינים 2 קערות, בקערה אחת שמים 3 ביצים טרופות עם מעט מלח ובקערה השנייה פירורי לחם ושומשום.
  5. טובלים את ה״מפרום״ בביצה ואז בפירורי הלחם.
  6. מחממים במחבת שמן עמוק ומטגנים את המפרום כ-2 דקות מכל צד.
  7. מוציאים לרשת טיגון ומגישים. בתיאבון!
חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר
חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות