חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר
קובי אדרי לא מפסיק להפתיע - והפעם חטיפי מפרום שעשויים תחזיקו חזק מחטיפי נאצ'וס! כן כן! ממלאים אותם בקציצת בשר, עוטפים, מטגנים ואתם בעננים. תהנו
קובי אדרי לא מפסיק להפתיע - והפעם חטיפי מפרום שעשויים תחזיקו חזק מחטיפי נאצ'וס! כן כן! ממלאים אותם בקציצת בשר, עוטפים, מטגנים ואתם בעננים. תהנו
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.6 קק״ל 5073.8 קק״לפחמימות 6.5 גרם 391.5 גרםשומן 4.6 גרם 277.7 גרםנתרן 136.6 מ״ג 8195.8 מ״גחלבון 4.2 גרם 249.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 49.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 85.2 גרםכולסטרול 21.8 מ״ג 1305.6 מ״גסידן 8.5 מ״ג 510.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 50.2 מ״גאשלגן 65.2 מ״ג 3914.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 55.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות85
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.6 קק״ל 5073.8 קק״לפחמימות 6.5 גרם 391.5 גרםשומן 4.6 גרם 277.7 גרםנתרן 136.6 מ״ג 8195.8 מ״גחלבון 4.2 גרם 249.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 49.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 85.2 גרםכולסטרול 21.8 מ״ג 1305.6 מ״גסידן 8.5 מ״ג 510.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 50.2 מ״גאשלגן 65.2 מ״ג 3914.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 55.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 85 | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
600 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל סגול בינוניקצוץ דק
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כפית גדושה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף שמן זית
-
2 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערבלחריפות עדינה - אפשר גם לוותר
-
1 חבילה נאצ’יטוס בטעם ברביקיומזרח מערב
-
1 חבילה נאצ’יטוס בטעם טבעימזרח מערב
ציפוי
-
3 ביצים Mטרופות
-
200 גרם פירורי לחם
-
1 כוס שומשוםמזרח מערב
טיגון
אופן הכנה
- בקערה שמים בשר טחון, בצל סגול, פטרוזיליה, צ׳ילי חריף, שום, מלח, פלפל שחור, שמן זית וסרירצ׳ה ומערבבים היטב.
- קורצים כדורים קטנטנים בעזרת כפות הידיים.
- לוקחים פלח אחד של החטיף הטבעי ופלח אחד של הברביקיו, שמים בזהירות כדור בשר ביניהם ומועכים מעט. חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים.
- מכינים 2 קערות, בקערה אחת שמים 3 ביצים טרופות עם מעט מלח ובקערה השנייה פירורי לחם ושומשום.
- טובלים את ה״מפרום״ בביצה ואז בפירורי הלחם.
- מחממים במחבת שמן עמוק ומטגנים את המפרום כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים לרשת טיגון ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערה שמים בשר טחון, בצל סגול, פטרוזיליה, צ׳ילי חריף, שום, מלח, פלפל שחור, שמן זית וסרירצ׳ה ומערבבים היטב.
- קורצים כדורים קטנטנים בעזרת כפות הידיים.
- לוקחים פלח אחד של החטיף הטבעי ופלח אחד של הברביקיו, שמים בזהירות כדור בשר ביניהם ומועכים מעט. חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים.
- מכינים 2 קערות, בקערה אחת שמים 3 ביצים טרופות עם מעט מלח ובקערה השנייה פירורי לחם ושומשום.
- טובלים את ה״מפרום״ בביצה ואז בפירורי הלחם.
- מחממים במחבת שמן עמוק ומטגנים את המפרום כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים לרשת טיגון ומגישים. בתיאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן