חריימה דגים של ורד כהן “מפינת הדג” חדרה

הכי ביתי ומנחם שיש! פרוסות עסיסיות של דגים שמתבשלות ברוטב חריימה קלאסי פיקנטי. כל שנותר הוא לבצוע חלה טרייה, לסחוט לימון ולהתחיל לזלול
הכי ביתי ומנחם שיש! פרוסות עסיסיות של דגים שמתבשלות ברוטב חריימה קלאסי פיקנטי. כל שנותר הוא לבצוע חלה טרייה, לסחוט לימון ולהתחיל לזלול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 349.9 קק״ל 1399.8 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.4 גרם
    שומן 27.0 גרם 108.0 גרם
    נתרן 891.3 מ״ג 3565.4 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 44.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 19.4 מ״ג 77.4 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 224.6 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 987.2 מ״ג 3948.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 349.9 קק״ל 1399.8 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.4 גרם
    שומן 27.0 גרם 108.0 גרם
    נתרן 891.3 מ״ג 3565.4 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 44.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 19.4 מ״ג 77.4 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 224.6 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 987.2 מ״ג 3948.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

    1. בסיר רחב ושטוח שמים את השמן, כשהשמן חם מוסיפים את השום, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים ושוב מערבבים עד לקבלת סלסה אחידה.
    2. מבשלים את הסלסה על אש קטנה במשך 20 דקות. אם יש צורך והסלסה נראית סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים שוב.
    3. מוסיפים את פרוסות הברמונדי ומבשלים כ-10-15 דקות נוספות.
    4. מפזרים מעל כמון, סוגרים את המכסה של הסיר ומבשלים 5 דקות נוספות.
    5. סוחטים לימון טרי מעל מכבים את הגז ומגישים חם עם חלה טרייה.
      חריימה ברמונדי. צילום: עמית טריפוצ'ניק
      חריימה דגים. צילום: עמית טריפוצ’ניק

       


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חריימה דגים של ורד כהן “מפינת הדג” חדרה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות