-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 625.5 קק״ל 8131.2 קק״לפחמימות 24.0 גרם 311.5 גרםשומן 55.0 גרם 715.6 גרםנתרן 29.7 מ״ג 386.2 מ״גחלבון 6.7 גרם 86.7 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 110.6 גרםשומן רווי 39.8 גרם 517.2 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 351.0 מ״גסידן 57.4 מ״ג 745.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 37.7 מ״גאשלגן 413.9 מ״ג 5380.1 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 22.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות626
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 625.5 קק״ל 8131.2 קק״לפחמימות 24.0 גרם 311.5 גרםשומן 55.0 גרם 715.6 גרםנתרן 29.7 מ״ג 386.2 מ״גחלבון 6.7 גרם 86.7 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 110.6 גרםשומן רווי 39.8 גרם 517.2 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 351.0 מ״גסידן 57.4 מ״ג 745.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 37.7 מ״גאשלגן 413.9 מ״ג 5380.1 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 22.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 626 | כמות מנות 13 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתית
-
500גרם או 2 חבילות קוקוס טחון
-
140 גרם חמאה
מלית
-
1 1/2מיכלים או 375 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד חלב
קישוט
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הקלתית: שמים בקערת מעבד המזון את הקוקוס והחמאה ומעבדים קצרות רק עד שהחמאה מתערבבת בקוקוס.
- מעבירים לתבנית ומשטחים בידיים, כך שתיווצר תחתית בעובי אחיד ושוליים בגובה 4 ס”מ.
- אופים כ-20 דקות, עד שהקלתית מתחילה להזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
- מכינים את המלית: שוברים את שני סוגי השוקולד לקוביות ושמים בקערה גדולה.
- בקערה נפרדת, המתאימה למיקרוגל, שמים את השמנת ומחממים עד לסף רתיחה, 4-5 דקות.
- יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס ומתקבל קרם אחיד. מצננים מעט.
- מרכיבים את העוגה: יוצקים את קרם השוקולד על קלתית הקוקוס הקרה. משהים ל-20 דקות בטמפרטורת החדר.
- קוצצים את הפיסטוקים ומפזרים סביב שולי הקרם. שומרים במקרר 5 שעות לפחות (עד לילה) ללא כיסוי. הטארט מוכן כשהמלית יציבה מאוד.
- מחלצים מהתבנית, חותכים לפרוסות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הקלתית: שמים בקערת מעבד המזון את הקוקוס והחמאה ומעבדים קצרות רק עד שהחמאה מתערבבת בקוקוס.
- מעבירים לתבנית ומשטחים בידיים, כך שתיווצר תחתית בעובי אחיד ושוליים בגובה 4 ס”מ.
- אופים כ-20 דקות, עד שהקלתית מתחילה להזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
- מכינים את המלית: שוברים את שני סוגי השוקולד לקוביות ושמים בקערה גדולה.
- בקערה נפרדת, המתאימה למיקרוגל, שמים את השמנת ומחממים עד לסף רתיחה, 4-5 דקות.
- יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס ומתקבל קרם אחיד. מצננים מעט.
- מרכיבים את העוגה: יוצקים את קרם השוקולד על קלתית הקוקוס הקרה. משהים ל-20 דקות בטמפרטורת החדר.
- קוצצים את הפיסטוקים ומפזרים סביב שולי הקרם. שומרים במקרר 5 שעות לפחות (עד לילה) ללא כיסוי. הטארט מוכן כשהמלית יציבה מאוד.
- מחלצים מהתבנית, חותכים לפרוסות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
תודה רבה על המתכון המעולה
בכיף!
שמנת מופיעה בהכנה אבל לא ברשימת המצרכים
תיקנו את המתכון, תודה!