טארט שוקולד קוקוס ללא גלוטן

איילת הירשמן מכינה טארט שוקולד קוקוס מ-5 מרכיבים בלבד! והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ולכן מתאימה לאירוח בחג הפסח
איילת הירשמן מכינה טארט שוקולד קוקוס מ-5 מרכיבים בלבד! והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ולכן מתאימה לאירוח בחג הפסח
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    626
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 625.5 קק״ל 8131.2 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 311.5 גרם
    שומן 55.0 גרם 715.6 גרם
    נתרן 29.7 מ״ג 386.2 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 86.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 110.6 גרם
    שומן רווי 39.8 גרם 517.2 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 351.0 מ״ג
    סידן 57.4 מ״ג 745.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 37.7 מ״ג
    אשלגן 413.9 מ״ג 5380.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    626
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 625.5 קק״ל 8131.2 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 311.5 גרם
    שומן 55.0 גרם 715.6 גרם
    נתרן 29.7 מ״ג 386.2 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 86.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 110.6 גרם
    שומן רווי 39.8 גרם 517.2 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 351.0 מ״ג
    סידן 57.4 מ״ג 745.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 37.7 מ״ג
    אשלגן 413.9 מ״ג 5380.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קלתית

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הקלתית: שמים בקערת מעבד המזון את הקוקוס והחמאה ומעבדים קצרות רק עד שהחמאה מתערבבת בקוקוס.
  3. מעבירים לתבנית ומשטחים בידיים, כך שתיווצר תחתית בעובי אחיד ושוליים בגובה 4 ס”מ.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהקלתית מתחילה להזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
  5. מכינים את המלית: שוברים את שני סוגי השוקולד לקוביות ושמים בקערה גדולה.
  6. בקערה נפרדת, המתאימה למיקרוגל, שמים את השמנת ומחממים עד לסף רתיחה, 4-5 דקות.
  7. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס ומתקבל קרם אחיד. מצננים מעט.
  8. מרכיבים את העוגה: יוצקים את קרם השוקולד על קלתית הקוקוס הקרה. משהים ל-20 דקות בטמפרטורת החדר.
  9. קוצצים את הפיסטוקים ומפזרים סביב שולי הקרם. שומרים במקרר 5 שעות לפחות (עד לילה) ללא כיסוי. הטארט מוכן כשהמלית יציבה מאוד.
  10. מחלצים מהתבנית, חותכים לפרוסות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט שוקולד קוקוס ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    וטורי אילנה

    תודה רבה על המתכון המעולה

      Avatar
      מערכת Foody

      בכיף!

    Avatar
    yifat nachmani

    שמנת מופיעה בהכנה אבל לא ברשימת המצרכים

      Avatar
      מערכת Foody

      תיקנו את המתכון, תודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות