טופו מוקפץ ברוטב הדרים של תפוזים ופונזו

לאנץ' צמחוני מושלם שמכינים בצ'יק! טופו מוקפץ ברוטב הדרים סמיך של תפוזים ופונזו שמגישים עם אורז לבן, ברוקולי, בצל ירוק ושומשום
לאנץ' צמחוני מושלם שמכינים בצ'יק! טופו מוקפץ ברוטב הדרים סמיך של תפוזים ופונזו שמגישים עם אורז לבן, ברוקולי, בצל ירוק ושומשום
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    220
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.3 קק״ל 440.5 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 57.1 גרם
    שומן 11.3 גרם 22.7 גרם
    נתרן 178.3 מ״ג 356.6 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 21.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 32.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 124.9 מ״ג 249.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    220
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.3 קק״ל 440.5 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 57.1 גרם
    שומן 11.3 גרם 22.7 גרם
    נתרן 178.3 מ״ג 356.6 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 21.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 32.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 124.9 מ״ג 249.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
אולגה טוכשר
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל כ-2 ס”מ על 2 ס”מ ושמים בקערה.

    כל המוצרים של המתכון טופו
    חותכים את הטופו לקוביות ושמים בקערה. צילום: אולגה טוכשר

  2. מוסיפים את רוטב הסויה פונזו ושמרי הבירה ומערבבים היטב. משרים במשך כ-30 דקות, אפשר יותר.

    שמים רוטב על הטופו
    מוסיפים את הרוטב והשמרים. צילום: אולגה טוכשר

  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מפזרים את הטופו על גבי התבנית בשכבה אחת ואופים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהטופו מתחיל להזהיב.

    אופים את הטופו בתנור
    אופים את הטופו בתנור עד הזהבה. צילום: אולגה טוכשר

  5. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את מיץ התפוזים, רוטב הסויה פונזו, סירופ המייפל, השום וגרידת התפוז. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  6. מעבירים את הרוטב למחבת ומביאים לרתיחה.
  7. בקערית נפרדת מערבבים היטב את המים והקורנפלור.
  8. מוסיפים את מי הקורנפלור למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב.
  9. ממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע עד שהרוטב מתחיל להסמיך. מכבים את הלהבה.
  10. מוסיפים למחבת את קוביות הטופו ומערבבים היטב, עד שכל הטופו מכוסה ברוטב הדרים סמיך.

    מוסיפים את הטופו לרוטב במחבת
    מוסיפים את הטופו למחבת עם הרוטב ומערבבים. צילום: אולגה טוכשר

  11. מפזרים שומשום ובצל ירוק קצוץ ומגישים חם עם אורז לבן וברוקולי.

    טופו ללא המוצר
    מגישים את הטופו חם עם אורז לבן עם שומשום ובצל ירוק. צילום: אולגה טוכשר

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טופו מוקפץ ברוטב הדרים של תפוזים ופונזו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות