טראפלס שוקולד חלבה של קרין גורן

בדקנו: תוך 3 דקות הכנה יש לכם קינוח מושלם והכי טעים שיש! מאחסנים אותו במקפיא מה שמאריך את החיים שלו, ונהנים מקינוח של טראפלס שוקולד חלבה. תהנו!
בדקנו: תוך 3 דקות הכנה יש לכם קינוח מושלם והכי טעים שיש! מאחסנים אותו במקפיא מה שמאריך את החיים שלו, ונהנים מקינוח של טראפלס שוקולד חלבה. תהנו!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 3 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    299
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.0 קק״ל 2990.2 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 251.0 גרם
    שומן 20.4 גרם 204.0 גרם
    נתרן 3.6 מ״ג 35.6 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 62.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 45.3 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.0 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 50.1 מ״ג 501.2 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 31.1 מ״ג
    אשלגן 309.9 מ״ג 3099.5 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 3 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    299
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.0 קק״ל 2990.2 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 251.0 גרם
    שומן 20.4 גרם 204.0 גרם
    נתרן 3.6 מ״ג 35.6 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 62.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 45.3 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.0 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 50.1 מ״ג 501.2 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 31.1 מ״ג
    אשלגן 309.9 מ״ג 3099.5 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
קרין גורן
X

17 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים בקערה שוקולד עם טחינה ודבש בפולסים במיקרוגל.
  2. משטחים את התערובת בתבנית קטנה או בתבניות שקעים (ממליצים לרפד את התבנית בנייר אפייה).
  3. מפזרים אגוזים שאתם אוהבים ומקפיאים למשך שעה.
  4. חותכים לביסים ומגישים קפוא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טראפלס שוקולד חלבה של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    יפית בן

    האם ניתן להחליף טחינה בממרח שקדים טבעי

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

    Avatar
    עינת

    הכנתי לפי המתכון. הטראפלס נהדרים כשהם יוצאים מההקפאה, אבל- אחרי 5-10 דקות על השולחן הם נמסים, ולא נעים לקחת אותם בידיים. ואז צריך להחזיר להקפאה כדי לייצב אותם שוב. מסובך להגיש ככה קינוח..

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עינת, ככה זה הטראפלס, אפשר להגיש בקערה עם קרח מתחת או לצפות את הטראפלס בקקאו, זה ימנע את ההחלקה מהאצבעות

    Avatar
    שרה ברוך

    מתכון השוקולד ניראה מדהים תודה על המתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, שרה, נשמח לדעת איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות