-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.3 קק״ל 763.7 קק״לפחמימות 11.2 גרם 67.2 גרםשומן 6.6 גרם 39.8 גרםנתרן 166.9 מ״ג 1001.4 מ״גחלבון 9.2 גרם 55.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 1519.2 מ״גסידן 30.0 מ״ג 180.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 75.6 מ״ג 453.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות127
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.3 קק״ל 763.7 קק״לפחמימות 11.2 גרם 67.2 גרםשומן 6.6 גרם 39.8 גרםנתרן 166.9 מ״ג 1001.4 מ״גחלבון 9.2 גרם 55.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 1519.2 מ״גסידן 30.0 מ״ג 180.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 75.6 מ״ג 453.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״גסגור
זה לא מרק ראמן אבל גם לא גיוזה: אלה כיסוני דפי אורז ממולאים באטריות רכות בקארי אדום וביצת עין! תוכלו גם להחליף את הביצה בגבינת צ’דר ולקבל טעמים חדשים ומעניינים במיוחד.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 127 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
דפי אורז עם אטריות וביצה
-
6 יחידות דפי אורז מרובעיםמזרח מערב
-
1 כפית מחית קארי אדום מקצ’אפמזרח מערב
-
6 ביצים Mאו 6 פרוסות גבינת צ'דר כתומה
הגשה
-
מזרח מערבמפוררות
-
מזרח מערב
אופן הכנה
- מוזגים למחבת 2 כוסות מים רותחים, מוסיפים את האטריות ומחית הקארי ומבשלים 3 דקות עד שהאטריות מתרככות.
- מכינים במחבת נפרדת את ביצי העין (רצוי לא להשתמש בכל החלבון של הביצה), מכסים את המחבת עם מכסה ומטגנים 3-4 דקות עד שהביצה מוכנה.
- טובלים דף אורז במים עד שמתרכך ומעבירים למשטח עבודה. מניחים במרכז דף האורז את ביצת העין ההפוכה, כך שהחלמון פונה כלפי מטה. למילוי גבינה, מניחים את פרוסת הגבינה במקום הביצה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
- מוסיפים בעזרת מזלג או צ’ופסטיקס חופן של אטריות מעל הביצה ומקפלים את דף האורז כך שהוא עוטף את כל המילוי.
- מניחים בצלחת הגשה, מעטרים בשבבי אצות מיובשות ושומשום ומגישים. בתאבון!
אופן הכנה
- מוזגים למחבת 2 כוסות מים רותחים, מוסיפים את האטריות ומחית הקארי ומבשלים 3 דקות עד שהאטריות מתרככות.
- מכינים במחבת נפרדת את ביצי העין (רצוי לא להשתמש בכל החלבון של הביצה), מכסים את המחבת עם מכסה ומטגנים 3-4 דקות עד שהביצה מוכנה.
- טובלים דף אורז במים עד שמתרכך ומעבירים למשטח עבודה. מניחים במרכז דף האורז את ביצת העין ההפוכה, כך שהחלמון פונה כלפי מטה. למילוי גבינה, מניחים את פרוסת הגבינה במקום הביצה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
- מוסיפים בעזרת מזלג או צ’ופסטיקס חופן של אטריות מעל הביצה ומקפלים את דף האורז כך שהוא עוטף את כל המילוי.
- מניחים בצלחת הגשה, מעטרים בשבבי אצות מיובשות ושומשום ומגישים. בתאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בבקשה לשלוח סירטון.
היי רחלי, מוזמנת לצפות בסרטון כאן: https://www.tiktok.com/@foody_il/video/7125052060394917122?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7099047714839168518