-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 206.2 קק״ל 1031.1 קק״לפחמימות 16.8 גרם 84.2 גרםסוכר 12.4 גרם 62.1 גרםשומן 10.3 גרם 51.5 גרםנתרן 1016.3 מ״ג 5081.5 מ״גחלבון 5.5 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 21.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.5 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 47.3 מ״ג 236.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 478.4 מ״ג 2391.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-55 דק׳
-
קלוריות206
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 206.2 קק״ל 1031.1 קק״לפחמימות 16.8 גרם 84.2 גרםסוכר 12.4 גרם 62.1 גרםשומן 10.3 גרם 51.5 גרםנתרן 1016.3 מ״ג 5081.5 מ״גחלבון 5.5 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 21.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.5 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 47.3 מ״ג 236.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 478.4 מ״ג 2391.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-55 דק׳ | קלוריות 206 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי פרגית
-
1 ק"ג פרגיות טחונות
-
2 ביצים L
-
5 שיני שוםקצוץ
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורר
-
1 כף סוכר חום
-
3 כפות קורנפלור
-
2 כפות שמן שומשום
-
1 1/2 כפיות מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
רוטב
-
4 פלפלים אדומים בינונייםפלפלים בצבעים שונים (אדום, כתום, צהוב וירוק), חתוכים לקוביות
-
2 בצלים סגולים בינונייםחתוכים לשמיניות
-
1 בקבוק רוטב סצ’ואן
הגשה
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי הקציצות עד לאיחוד מלא.
- עוטפים את התערובת בניילון נצמד ומקררים כשעה.
- במחבת גדולה מחממים שמן, מכדררים בידיים רטובות או משומנות כדורים קטנים בגודל של כדורי שוקולד.
- מטגנים את כדורי הפרגית במחבת (עם כרבע כוס שמן נטרלי) עד להזהבה משני הכיוונים.
- מוציאים את הכדורים מהמחבת, מוסיפים בצל סגול ומטגנים כחמש דקות. מוסיפים את הפלפלים, מיד לאחר מכן את כדורי הפרגית ולבסוף את הרוטב.
- מבשלים עוד כחמש דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מפזרים בסמוך להגשה בצל ירוק ושומשום ומגישים לצד אורז לבן.
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי הקציצות עד לאיחוד מלא.
- עוטפים את התערובת בניילון נצמד ומקררים כשעה.
- במחבת גדולה מחממים שמן, מכדררים בידיים רטובות או משומנות כדורים קטנים בגודל של כדורי שוקולד.
- מטגנים את כדורי הפרגית במחבת (עם כרבע כוס שמן נטרלי) עד להזהבה משני הכיוונים.
- מוציאים את הכדורים מהמחבת, מוסיפים בצל סגול ומטגנים כחמש דקות. מוסיפים את הפלפלים, מיד לאחר מכן את כדורי הפרגית ולבסוף את הרוטב.
- מבשלים עוד כחמש דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מפזרים בסמוך להגשה בצל ירוק ושומשום ומגישים לצד אורז לבן.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן