כדורי פרגית ברוטב סצ’ואן

כדורי פרגית אסיאתיים ברוטב סצ'ואן - ארוחת צהריים מעולה שמגישים לצד אורז לבן ונהנים מכל ביס. פחות מחצי שעת עבודה והטעם? נפלא!
כדורי פרגית אסיאתיים ברוטב סצ'ואן - ארוחת צהריים מעולה שמגישים לצד אורז לבן ונהנים מכל ביס. פחות מחצי שעת עבודה והטעם? נפלא!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 206.2 קק״ל 1031.1 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 84.2 גרם
    סוכר 12.4 גרם 62.1 גרם
    שומן 10.3 גרם 51.5 גרם
    נתרן 1016.3 מ״ג 5081.5 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 47.3 מ״ג 236.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 478.4 מ״ג 2391.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 206.2 קק״ל 1031.1 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 84.2 גרם
    סוכר 12.4 גרם 62.1 גרם
    שומן 10.3 גרם 51.5 גרם
    נתרן 1016.3 מ״ג 5081.5 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 47.3 מ״ג 236.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 478.4 מ״ג 2391.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
תומר אומנסקי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורי פרגית

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הקציצות עד לאיחוד מלא.
  2. עוטפים את התערובת בניילון נצמד ומקררים כשעה.
  3. במחבת גדולה מחממים שמן, מכדררים בידיים רטובות או משומנות כדורים קטנים בגודל של כדורי שוקולד.
  4. מטגנים את כדורי הפרגית במחבת (עם כרבע כוס שמן נטרלי) עד להזהבה משני הכיוונים.
  5. מוציאים את הכדורים מהמחבת, מוסיפים בצל סגול ומטגנים כחמש דקות. מוסיפים את הפלפלים, מיד לאחר מכן את כדורי הפרגית ולבסוף את הרוטב.
  6. מבשלים עוד כחמש דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  7. מפזרים בסמוך להגשה בצל ירוק ושומשום ומגישים לצד אורז לבן.
כדורי פרגית ברוטב סצ'ואן
כדורי פרגית ברוטב סצ’ואן. צילום: תומר אומנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות