-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 544.4 קק״ל 6533.1 קק״לפחמימות 57.9 גרם 695.2 גרםשומן 28.7 גרם 344.5 גרםנתרן 345.8 מ״ג 4149.8 מ״גחלבון 12.2 גרם 145.9 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 51.1 גרםשומן רווי 14.9 גרם 178.6 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 379.9 מ״גסידן 168.1 מ״ג 2016.7 מ״גברזל 118.2 מ״ג 1418.1 מ״גאשלגן 76.9 מ״ג 922.6 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים29
-
הכנה 40 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות544
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 544.4 קק״ל 6533.1 קק״לפחמימות 57.9 גרם 695.2 גרםשומן 28.7 גרם 344.5 גרםנתרן 345.8 מ״ג 4149.8 מ״גחלבון 12.2 גרם 145.9 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 51.1 גרםשומן רווי 14.9 גרם 178.6 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 379.9 מ״גסידן 168.1 מ״ג 2016.7 מ״גברזל 118.2 מ״ג 1418.1 מ״גאשלגן 76.9 מ״ג 922.6 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״גסגור
אם חפצה נפשכם במופע ראווה מפואר להרשים את האורחים לא רק בעיניים, אלא גם בשפתיים, הגעתם למתכון הנכון! מתכון קל לחגיגה בשולחן עם נאצ’וס ושפע של מטבלים – בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. גוואקאמולי, סלסה, רוטב גבינה, פלפלים חריפים, שמנת חמוצה, שעועית שחורה ועוד ועוד… כל אחד מוצא את מקומו בין שלל האפשרויות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 29 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 544 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
גוואקמולי
סלסה
רוטב גבינה
-
50 גרם חמאה
-
3 כפות קמח לבן
-
2 כוסות חלב 3%
-
1/2 כפית מלח דק
-
קורט אגוז מוסקטטחון
-
2 כוסות גבינת צ’דר כתוםמגורדת
הגשה
-
2 מיכלים שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
2 שקיות נאצ’וס מקמח תירסמזרח מערבמלוח
-
2 שקיות נאצ’וס מקמח תירסמזרח מערבבטעם ברביקיו
-
4 יחידות בצל ירוקקצוץ
-
2 כוסות ממרח שעועית שחורהמזרח מערב
-
1 כף רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
1 צנצנת פיקו דה גאלומזרח מערבאופציונלי
-
1 צנצנת פלפל צ’יפוטלה ברוטב עגבניותמזרח מערבאופציונלי
אופן הכנה
- עוטפים את שולחן ההגשה בנייר אלומיניום.
- מכינים את הגוואקמולי: מערבבים את כל הרכיבים של הגווקאמולי בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מכינים את הסלסה: מערבבים את כל הרכיבים של הסלסה בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מכינים את רוטב הגבינה: ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מטגנים את הקמח במשך שתי דקות בחמאה, מוסיפים את החלב ומערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט.
- מוסיפים לסיר את המלח ואגוז המוסקט ומסירים את הסיר מהאש. מוסיפים את גבינת הצ’דר לסיר ומערבבים היטב עם מטרפה עד שהגבינה נמסה והמסה הופכת לרוטב גבינה.
- מכינים את השולחן: שמים את השמנת החמוצה בקערה ומניחים על השולחן ביחד עם הקערות של הגווקאמולי והסלסה. מסדרים את הנאצ’וס מסביב לקערות.
- מוזגים את רוטב הגבינה מעל הנאצ’וס, משבצים את ממרח השעועית השחורה והבצל הירוק ומזלפים את הסרירצ’ה. בתאבון!
אופן הכנה
- עוטפים את שולחן ההגשה בנייר אלומיניום.
- מכינים את הגוואקמולי: מערבבים את כל הרכיבים של הגווקאמולי בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מכינים את הסלסה: מערבבים את כל הרכיבים של הסלסה בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מכינים את רוטב הגבינה: ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מטגנים את הקמח במשך שתי דקות בחמאה, מוסיפים את החלב ומערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט.
- מוסיפים לסיר את המלח ואגוז המוסקט ומסירים את הסיר מהאש. מוסיפים את גבינת הצ’דר לסיר ומערבבים היטב עם מטרפה עד שהגבינה נמסה והמסה הופכת לרוטב גבינה.
- מכינים את השולחן: שמים את השמנת החמוצה בקערה ומניחים על השולחן ביחד עם הקערות של הגווקאמולי והסלסה. מסדרים את הנאצ’וס מסביב לקערות.
- מוזגים את רוטב הגבינה מעל הנאצ’וס, משבצים את ממרח השעועית השחורה והבצל הירוק ומזלפים את הסרירצ’ה. בתאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
טעים ברמות