-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.5 קק״ל 2827.7 קק״לפחמימות 11.5 גרם 57.6 גרםשומן 35.1 גרם 175.7 גרםנתרן 1116.8 מ״ג 5583.8 מ״גחלבון 47.1 גרם 235.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 10.9 גרם 54.5 גרםכולסטרול 294.8 מ״ג 1474.1 מ״גסידן 35.4 מ״ג 176.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 553.6 מ״ג 2767.9 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 16.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות566
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.5 קק״ל 2827.7 קק״לפחמימות 11.5 גרם 57.6 גרםשומן 35.1 גרם 175.7 גרםנתרן 1116.8 מ״ג 5583.8 מ״גחלבון 47.1 גרם 235.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 10.9 גרם 54.5 גרםכולסטרול 294.8 מ״ג 1474.1 מ״גסידן 35.4 מ״ג 176.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 553.6 מ״ג 2767.9 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 16.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 566 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
16 כנפי עוף בינוניות
רוטב
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות חומץ אורז
-
2 כפות ברנדי
-
1 כף סילאןאו דבש
-
1 כף סוכר חום כהה
-
כפית שבבי צ’ילי יבש
-
3 שיני שוםכתושות
אופן הכנה
- שוטפים את כנפי העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב בקערה, עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ורצוי ללילה.
- מוציאים את הכנפיים מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מסדרים את הכנפיים בתבנית בשכבה אחת ויוצקים מעל את שארית הרוטב מהקערה.
- אופים חצי שעה, הופכים ואופים עוד כחצי שעה, עד שהכנפיים שחומות ומוכנות.
אופן הכנה
- שוטפים את כנפי העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב בקערה, עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ורצוי ללילה.
- מוציאים את הכנפיים מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מסדרים את הכנפיים בתבנית בשכבה אחת ויוצקים מעל את שארית הרוטב מהקערה.
- אופים חצי שעה, הופכים ואופים עוד כחצי שעה, עד שהכנפיים שחומות ומוכנות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן