כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני
מי לא אוהב כרובית אפויה? המתכון האהוב בגרסה משודרגת - כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני. תוספת מושלמת שמכינים בחמש דקות עבודה בלבד
מי לא אוהב כרובית אפויה? המתכון האהוב בגרסה משודרגת - כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני. תוספת מושלמת שמכינים בחמש דקות עבודה בלבד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.5 קק״ל 874.0 קק״לפחמימות 24.2 גרם 97.0 גרםסוכר 18.2 גרם 72.9 גרםשומן 8.7 גרם 35.0 גרםנתרן 726.7 מ״ג 2906.9 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.5 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 89.9 מ״ג 359.8 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 1221.5 מ״ג 4886.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.5 קק״ל 874.0 קק״לפחמימות 24.2 גרם 97.0 גרםסוכר 18.2 גרם 72.9 גרםשומן 8.7 גרם 35.0 גרםנתרן 726.7 מ״ג 2906.9 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.5 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 89.9 מ״ג 359.8 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 1221.5 מ״ג 4886.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 219 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרובית גדולה
-
4 כפות רוטב סויה בסגנון סינילחצו על שם המצרך לרכישה
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית מלח גס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מנקים מעט את הכרובית: מסירים את העלים הירוקים מלמטה ואת הגזע של הכרובית שבולט (כך שתוכל לעמוד בצורה יציבה בתבנית).
- מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר אפייה. בוזקים מעל הכרובית את הרטבים והתבלינים בצורה אחידה. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה.
- מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה ללא כיסוי עד שהכרובית זהובה מכל צדדיה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מנקים מעט את הכרובית: מסירים את העלים הירוקים מלמטה ואת הגזע של הכרובית שבולט (כך שתוכל לעמוד בצורה יציבה בתבנית).
- מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר אפייה. בוזקים מעל הכרובית את הרטבים והתבלינים בצורה אחידה. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה.
- מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה ללא כיסוי עד שהכרובית זהובה מכל צדדיה.
בשיתוף עם קנור
טיפ מהדיאטנית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן