כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני

מי לא אוהב כרובית אפויה? המתכון האהוב בגרסה משודרגת - כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני. תוספת מושלמת שמכינים בחמש דקות עבודה בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מנקים מעט את הכרובית: מסירים את העלים הירוקים מלמטה ואת הגזע של הכרובית שבולט (כך שתוכל לעמוד בצורה יציבה בתבנית). 
  3. מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר אפייה. בוזקים מעל הכרובית את הרטבים והתבלינים בצורה אחידה. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה.
  4. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה ללא כיסוי עד שהכרובית זהובה מכל צדדיה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 166.4 קק״ל 665.7 קק״ל
פחמימות 14.7 גרם 58.8 גרם
שומן 10.8 גרם 43.2 גרם
נתרן 505.0 מ״ג 2020.1 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 9.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.8 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 6.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
אשלגן 290.9 מ״ג 1163.5 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    דפנה פדר

    נסיון ראשון שלי.מקוה שיצליח.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody