כריך סושי בקלי קלות

כריך סושי שכל אחד יכול להכין! תוך 3 דקות יש לכם סושי בגרסה קצת אחרת, טעים, קליל ומלא בחלבון. בא לכם תוספות אחרות? מוזמנים להתפרע. בתיאבון
כריך סושי שכל אחד יכול להכין! תוך 3 דקות יש לכם סושי בגרסה קצת אחרת, טעים, קליל ומלא בחלבון. בא לכם תוספות אחרות? מוזמנים להתפרע. בתיאבון
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.3 קק״ל 1665.3 קק״ל
    פחמימות 47.2 גרם 188.7 גרם
    שומן 21.2 גרם 84.8 גרם
    נתרן 485.6 מ״ג 1942.3 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 34.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 287.3 מ״ג 1149.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.3 קק״ל 1665.3 קק״ל
    פחמימות 47.2 גרם 188.7 גרם
    שומן 21.2 גרם 84.8 גרם
    נתרן 485.6 מ״ג 1942.3 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 34.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 287.3 מ״ג 1149.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
גיל אטלן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כריך סושי

הגשה


אופן הכנה

  1. מניחים אצה אחת על משטח עבודה ובעזרת מספריים גוזרים את החצי התחתון באמצע. כלומר, האצה היא ריבוע, חלקו אותה בדמיונכם לארבעה רבעים; גזרו את האצה בין שני הרבעים התחתוניים (ממש כמו בסרטון).
  2. בשני הרבעים התחתונים, משטחים אורז סושי קר או כל אורז אחר ומתבלים אותו בשומשום שחור קלוי.
  3. מעבירים את הטונה לקערית ומטבלים אותה עם מעט סרירצ׳ה, שמן שומשום, כמה טיפות של מיץ לימון, פלפל שחור, מלח ומסדרים מסלט הטונה ברבע השמאלי העליון של האצה. מזלפים מעט מיונז מעל.
  4. על הרבע האחרון, ימין עליון, פורסים יפה פרוסות אבוקדו בשל; מטבלים אותן במיץ לימון, פלפל שחור ומלח.
  5. ועכשיו מלאכת הקיפול: כמו שמראה הסרטון- מקפלים את הרבע התחתון השמאלי מעל העליון השמאלי ואז את שניהם מעל העליון ימני וסוגרים את כל העסק מעל התחתון ימני.
  6. מהדקים מעט, ואז תופסים בשתי הידיים, טובלים ברוטב סויה ומביאים את הביס של הלייף! בתיאבון!
כריך סושי בקלי קלות1
כריך סושי בקלי קלות. צילום: ירדן עדי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הוספנו עכשיו 🙂

קטגוריות

אביזרים