משק ויילר רקע

כריך של שישי – אבל טבעוני! שניצל, מטבוחה וחצילים זה שילוב מושלם!

הגודל כן קובע! - שלוש קומות של חלה טריה שיוצרת כריך משגע עם שניצל טופו, חציל וממרח מטבוחה חריף. תכינו ותתענגו
הגודל כן קובע! - שלוש קומות של חלה טריה שיוצרת כריך משגע עם שניצל טופו, חציל וממרח מטבוחה חריף. תכינו ותתענגו
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    702
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 702.1 קק״ל 702.1 קק״ל
    פחמימות 101.6 גרם 101.6 גרם
    שומן 26.9 גרם 26.9 גרם
    נתרן 835.5 מ״ג 835.5 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 273.9 מ״ג 273.9 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 1408.1 מ״ג 1408.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    702
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 702.1 קק״ל 702.1 קק״ל
    פחמימות 101.6 גרם 101.6 גרם
    שומן 26.9 גרם 26.9 גרם
    נתרן 835.5 מ״ג 835.5 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 273.9 מ״ג 273.9 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 1408.1 מ״ג 1408.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור

רעבים לכריך מפנק ומשביע? מצוין! הכנו עבורכם את הכריך האולטימטיבי לשישי ותכלס? לכל יום שבא לכם להתפנק. כריך חלה עם שניצל טופו, מטבוחה, חצילים וכל מה שטוב ומענג. לבריאות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
רות אוליבר
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כריך


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מניחים את פרוסות החציל על תבנית, מורחים בעזרת מברשת שמן, מפזרים מלח וסוכר על כל פרוסה. מבצעים את אותה הפעולה משני הצדדים.
  3. מכניסים לתנור למשך 25 דקות או עד שהחצילים מזהיבים ורכים. מוציאים ומניחים בצד.
  4. במקביל, מניחים על תבנית נוספת את השניצלים ואופים במשך 10 דקות בתנור, עד שמתחילים להזהיב מעט. מוציאים ומניחים בצד.
  5. מכינים את הכריך: מורחים מטבוחה על הפרוסה הראשונה, מניחים פרוסת בצל ומעל מכסים בפרוסות חציל, מעליהם מניחים שניצל ומעט עלי פטרוזיליה.
  6. לוקחים פרוסה שנייה, מורחים במטבוחה בצד אחד, ומניחים מעל השניצל. מורחים את הצד השני של הפרוסה במטבוחה.
  7. מניחים מעל מעט בצל פרוס דק, חצילים, שניצל ועלים ירוקים של פטרוזיליה.
  8. לוקחים את הפרוסה השלישית מורחים צד אחד במטבוחה ומניחים על השניצל, לוחצים קלות ומגישים עם טחינה ובצל ירוק ליד.
כריך שניצל טופו 2
כריך שניצל טופו אקסטרה לארג’. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך של שישי – אבל טבעוני! שניצל, מטבוחה וחצילים זה שילוב מושלם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רונית גלנט-שבת

    אני לא טבעונית אבל המנה ממש מזמינה

      Avatar
      מערכת Foody

      אז תכיני ותעדכני איך יצא!

    Avatar
    רונית

    איפה ניתן לקנות את המוצרים שלכם? ?

      Avatar
      מערכת Foody

      בכל רשתות השיווק הנבחרות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות