לא ממקסיקו: טאקו של אמא חני בטעמים אסיאתיים מעלפים

כמה כיף לאכול ארוחה שלמה בביס אחד! מתכון של טאקו עמוס בפרגיות, ירקות, רוטב חמוץ מתוק וטריאקי להנאה מקסימלית!
כמה כיף לאכול ארוחה שלמה בביס אחד! מתכון של טאקו עמוס בפרגיות, ירקות, רוטב חמוץ מתוק וטריאקי להנאה מקסימלית!
  • חני אסור
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    290
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.6 קק״ל 2896.2 קק״ל
    פחמימות 43.6 גרם 436.3 גרם
    שומן 4.7 גרם 47.2 גרם
    נתרן 429.0 מ״ג 4289.8 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 136.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 99.1 מ״ג 991.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 208.3 מ״ג 2083.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    290
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.6 קק״ל 2896.2 קק״ל
    פחמימות 43.6 גרם 436.3 גרם
    שומן 4.7 גרם 47.2 גרם
    נתרן 429.0 מ״ג 4289.8 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 136.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 99.1 מ״ג 991.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 208.3 מ״ג 2083.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור

אמא חני כנראה יודעת מה טוב! במתכון מטריף כזה של טאקו לא נתקלתם מזמן, בטח שלא אחד בטעמים אסייתיים מתקתקים ועסיסיים. פרגיות בגזרת החלבון, פלפל, גזר ועירית בגזרת הירקות, אבוקדו בגזרת השומן האיכותי וטורטיות אפויות מתפצחות בגזרת הפחמימות המנחמות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טורטיות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  2. באמצעות קורץ עוגיות בקוטר 14 ס”מ, קורצים עיגולים מ-10 טורטיות. מתיזים עליהן שמן ומעבירים לתבנית רשת, כאשר השוליים של כל טורטייה נכנסים בתוך הרשת, ליצירת צורה של קונכייה.
  3. מכניסים תבנית מגש רגילה לתנור ומעליה שמים את תבנית הרשת עם הטורטיות. מחממים במשך 15 דקות.
  4. מקפיצים במחבת את הפרגיות והפלפל הצהוב במשך 10 דקות על חום בינוני, תוך כדי ערבוב מידי כמה דקות ומוסיפים את המלח והפלפל השחור.
  5. כשהטורטיות מוכנות, ממלאים אותן בפרגיות עם הפלפלים ומוסיפים את שאר הרכיבים: הרוטב החמוץ מתוק, רוטב הטריאקי, האבוקדו והעירית הקצוצה.
טאקו מזרח מערב2
טאקו עם פרגיות בטעמים אסיאתיים מתקתקים. צילום: חני אסור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    טולי הרצוג

    שלום ותודה על המתכון,נראה אליפות..אפשר לראות תמונה של תבנית הרשת?

      Avatar
      מערכת Foody

      לכי על זה 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות