-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 199.4 קק״ל 5982.2 קק״לפחמימות 23.5 גרם 704.4 גרםשומן 11.0 גרם 329.6 גרםנתרן 20.9 מ״ג 627.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 75.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 16.9 גרםשומן רווי 6.4 גרם 191.6 גרםכולסטרול 40.9 מ״ג 1226.0 מ״גסידן 20.4 מ״ג 612.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 38.0 מ״ג 1139.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות199
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 199.4 קק״ל 5982.2 קק״לפחמימות 23.5 גרם 704.4 גרםשומן 11.0 גרם 329.6 גרםנתרן 20.9 מ״ג 627.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 75.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 16.9 גרםשומן רווי 6.4 גרם 191.6 גרםכולסטרול 40.9 מ״ג 1226.0 מ״גסידן 20.4 מ״ג 612.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 38.0 מ״ג 1139.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 199 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה רכה
-
100 גרם אבקת סוכר
-
2 ביצים L
-
1 1/2 כוסות קורנפלור
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
2 כפות אבקת קקאו
-
4 טיפות צבע מאכל אדוםג'ל
קרם מסקרפונה
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
100 גרם גבינת מסקרפונה
-
2 כפות אבקת סוכר
מילוי וקישוט
-
1/4 כוס ריבת חלב
-
1/4 כוס סוכריות בצורת לבבות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מכינים את הבצק: מערבלים בקערת המיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם אבקת הסוכר. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים וממשיכים בערבול עד לאיחוד.
- מוסיפים את החומרים היבשים ואת צבע המאכל.
- ממשיכים בערבול עד לקבלת בצק אדום מושלם (לא לערבל יותר מידי, רק עד לאיחוד).
- מרדדים את הבצק וקורצים לבבות.
- מניחים את הלבבות בזהירות על מגש עם נייר אפייה.
- מכניסים לאפייה בתנור למשך 8 דקות.
- מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר עד שהגבינה מתרככת מעט.
- מוסיפים את השמנת והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- ממלאים את הלבבות בקרם המסקרפונה ומזלפים ריבת חלב במרכזם.
- סוגרים בעזרת לב נוסף וטובלים את השוליים בסוכריות לבבות.
- שומרים במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד שבועיים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מכינים את הבצק: מערבלים בקערת המיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם אבקת הסוכר. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים וממשיכים בערבול עד לאיחוד.
- מוסיפים את החומרים היבשים ואת צבע המאכל.
- ממשיכים בערבול עד לקבלת בצק אדום מושלם (לא לערבל יותר מידי, רק עד לאיחוד).
- מרדדים את הבצק וקורצים לבבות.
- מניחים את הלבבות בזהירות על מגש עם נייר אפייה.
- מכניסים לאפייה בתנור למשך 8 דקות.
- מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר עד שהגבינה מתרככת מעט.
- מוסיפים את השמנת והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- ממלאים את הלבבות בקרם המסקרפונה ומזלפים ריבת חלב במרכזם.
- סוגרים בעזרת לב נוסף וטובלים את השוליים בסוכריות לבבות.
- שומרים במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד שבועיים.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן