באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

לביבות תפוחי אדמה במילוי ביצה

לביבות תפוחי אדמה עם ביצה רכה לכבוד החג בנינג'ה גריל שלכם - כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות שתרצו להכין אותן כל השנה
לביבות תפוחי אדמה עם ביצה רכה לכבוד החג בנינג'ה גריל שלכם - כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות שתרצו להכין אותן כל השנה
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.1 קק״ל 1328.3 קק״ל
    פחמימות 46.1 גרם 184.5 גרם
    שומן 11.0 גרם 44.0 גרם
    נתרן 474.1 מ״ג 1896.4 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 215.2 מ״ג 860.8 מ״ג
    סידן 75.7 מ״ג 302.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 94.3 מ״ג 377.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.1 קק״ל 1328.3 קק״ל
    פחמימות 46.1 גרם 184.5 גרם
    שומן 11.0 גרם 44.0 גרם
    נתרן 474.1 מ״ג 1896.4 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 215.2 מ״ג 860.8 מ״ג
    סידן 75.7 מ״ג 302.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 94.3 מ״ג 377.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

  • עם החלבונים הנותרים אפשר להכין מרנג - עשו חיפוש באתר עם המילה "מרנג"

אופן הכנה

  1. מגוררים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים את הנוזלים עד כמה שניתן (מומלץ להיעזר בבד דק) ומעבירים לקערה.
  2. מגוררים גם את הבצל, סוחטים גם ממנו את הנוזלים ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט החלמונים) ומערבבים היטב.
  4. מפעילים את הנינג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳, בחום של 200 מעלות.
  5. לאחר החימום הראשוני משמנים את המחבת, לוקחים מעט מהתערובת, ומניחים על המחבת. בעזרת כף או כלי אחר מייצרים מעין גומה ומניחים חלמון ביצה במרכז הלביבה. לוקחים עוד מעט מהתערובת ומכסים את החלמון כך שמתקבלת לביבה אחת ובתוכה חלמון.
  6. סוגרים את מכשיר הנינג׳ה למשך 5 דקות, פותחים, הופכים בעדינות וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות, לפי רמת המוכנות שאתם מעוניינים בחלבון (אנחנו אוהבים את החלבון שלנו נוזל ועסיסי).
  7. מוציאים ומגישים חם, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וקצת עירית.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תפוחי אדמה במילוי ביצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות