-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1732.8 קק״ל 6931.1 קק״לפחמימות 705.4 גרם 2821.4 גרםשומן 706.5 גרם 2826.0 גרםנתרן 3042.3 מ״ג 12169.1 מ״גחלבון 726.3 גרם 2905.3 גרםסיבים תזונתיים 658.8 גרם 2635.1 גרםשומן רווי 668.9 גרם 2675.8 גרםכולסטרול 1040.5 מ״ג 4162.2 מ״גסידן 844.4 מ״ג 3377.5 מ״גברזל 660.8 מ״ג 2643.1 מ״גאשלגן 2807.1 מ״ג 11228.3 מ״גאבץ 2399.7 מ״ג 9599.0 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות1733
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1732.8 קק״ל 6931.1 קק״לפחמימות 705.4 גרם 2821.4 גרםשומן 706.5 גרם 2826.0 גרםנתרן 3042.3 מ״ג 12169.1 מ״גחלבון 726.3 גרם 2905.3 גרםסיבים תזונתיים 658.8 גרם 2635.1 גרםשומן רווי 668.9 גרם 2675.8 גרםכולסטרול 1040.5 מ״ג 4162.2 מ״גסידן 844.4 מ״ג 3377.5 מ״גברזל 660.8 מ״ג 2643.1 מ״גאשלגן 2807.1 מ״ג 11228.3 מ״גאבץ 2399.7 מ״ג 9599.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 1733 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ק"ג בריסקט בקר
-
2 בצלים בינוניים
מרינדה
-
1/4 כוס חומץ שרי
-
1/2 כוס סוכר חום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
4 שיני שום
-
1/2 צרור כוסברה
-
1 כף פלפל שחור גרוס
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 כוסות מים
סלט כרוב יפני
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
3 גזרים בינוניים
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים בינוניים
-
1 חופן כוסברה
-
2 כפות מיונז
-
1 כף מירין
-
1 כף רוטב סויה
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את המרינדה לבשר: קוצצים דק את השום, פלפל הצ’ילי והכוסברה ומגררים את הג’ינג’ר. שמים את כל מצרכי המרינדה בקערה או בצנצנת, מערבבים היטב ושומרים בצד.
- מכינים את הבשר: פורסים את הבצל לפרוסות עבות.
- מניחים את הבצלים הפרוסים בבסיס תבנית הצלייה העמוקה, מניחים מעל את נתח הבשר, שופכים את המרינדה על נתח הבשר ומרססים בתרסיס השמן.
- מניחים מעל הבשר וצמוד לו נייר אפייה ומעליו שכבה כפולה של נייר כסף, מהדקים היטב לשולי התבנית. צולים בתנור החם 3 שעות.
- מכינים את סלט הכרוב: פורסים דק את הכרוב, הגזר, הבצל הסגול ופלפל הצ’ילי ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין ומוסיפים לירקות.
- מוסיפים את שאר מצרכי הסלט, מערבבים ומשהים במקרר עד להגשה.
- אחרי 3 שעות צלייה מעבירים את התנור למצב גריל בחום מקסימלי, מורידים את המכסה ואת נייר האפייה וצולים את הנתח בחלק העליון של התנור 10 דקות להשחמה.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מאפשרים לנתח מנוחה של 15 דקות ובעזרת 2 מזלגות “פורמים” את סיבי הבשר ומערבבים עם הרוטב שבתבנית.
- חותכים את הלחמניות, ממלאים בבריסקט והסלט ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את המרינדה לבשר: קוצצים דק את השום, פלפל הצ’ילי והכוסברה ומגררים את הג’ינג’ר. שמים את כל מצרכי המרינדה בקערה או בצנצנת, מערבבים היטב ושומרים בצד.
- מכינים את הבשר: פורסים את הבצל לפרוסות עבות.
- מניחים את הבצלים הפרוסים בבסיס תבנית הצלייה העמוקה, מניחים מעל את נתח הבשר, שופכים את המרינדה על נתח הבשר ומרססים בתרסיס השמן.
- מניחים מעל הבשר וצמוד לו נייר אפייה ומעליו שכבה כפולה של נייר כסף, מהדקים היטב לשולי התבנית. צולים בתנור החם 3 שעות.
- מכינים את סלט הכרוב: פורסים דק את הכרוב, הגזר, הבצל הסגול ופלפל הצ’ילי ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין ומוסיפים לירקות.
- מוסיפים את שאר מצרכי הסלט, מערבבים ומשהים במקרר עד להגשה.
- אחרי 3 שעות צלייה מעבירים את התנור למצב גריל בחום מקסימלי, מורידים את המכסה ואת נייר האפייה וצולים את הנתח בחלק העליון של התנור 10 דקות להשחמה.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מאפשרים לנתח מנוחה של 15 דקות ובעזרת 2 מזלגות “פורמים” את סיבי הבשר ומערבבים עם הרוטב שבתבנית.
- חותכים את הלחמניות, ממלאים בבריסקט והסלט ומגישים.
הערות
- בקשו מהקצב שיסיר כמה שיותר מהשומן של הבריסקט
הערות
- בקשו מהקצב שיסיר כמה שיותר מהשומן של הבריסקט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתי משתמשים במרינדה ששומרים בצד? (2)
היי רחל, עדכנו את אופן ההכנה, ראי סעיף 4, תודה רבה על עירור תשומת הלב