סנדוויץ’ בריסקט עם סלט כרוב יפני

אודי ואושר מכינים את הכריך הכי מושקע בהיסטוריה: סנדוויץ' בריסקט בקר עסיסי בבישול איטי עם סלט כרוב יפני
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    קשה
  • מרכיבים
    23

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות במצב טורבו.
  2. מכינים את המרינדה לבשר: קוצצים דק את השום, פלפל הצ’ילי והכוסברה ומגררים את הג’ינג’ר. שמים את כל מצרכי המרינדה בקערה או בצנצנת, מערבבים היטב ושומרים בצד.
  3. מכינים את הבשר: פורסים את הבצל לפרוסות עבות.
  4. מניחים את הבצלים הפרוסים בבסיס תבנית הצלייה העמוקה, מניחים מעל את נתח הבשר ומרססים בתרסיס השמן.
  5. מניחים מעל הבשר וצמוד לו נייר אפייה ומעליו שכבה כפולה של נייר כסף, מהדקים היטב לשולי התבנית. צולים בתנור החם 3 שעות.
  6. מכינים את סלט הכרוב: פורסים דק את הכרוב, הגזר, הבצל הסגול ופלפל הצ’ילי ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  7. מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין ומוסיפים לירקות.
  8. מוסיפים את שאר מצרכי הסלט, מערבבים ומשהים במקרר עד להגשה.
  9. אחרי 3 שעות צלייה מעבירים את התנור למצב גריל בחום מקסימלי, מורידים את המכסה ואת נייר האפייה וצולים את הנתח בחלק העליון של התנור 10 דקות להשחמה.
  10. מוציאים את התבנית מהתנור, מאפשרים לנתח מנוחה של 15 דקות ובעזרת 2 מזלגות “פורמים” את סיבי הבשר ומערבבים עם הרוטב שבתבנית.
  11. חותכים את הלחמניות, ממלאים בבריסקט והסלט ומגישים.

הערות

  • בקשו מהקצב שיסיר כמה שיותר מהשומן של הבריסקט

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1721.2 קק״ל 6885.0 קק״ל
פחמימות 701.0 גרם 2804.1 גרם
שומן 705.2 גרם 2820.7 גרם
נתרן 3921.5 מ״ג 15685.8 מ״ג
חלבון 725.2 גרם 2900.6 גרם
סיבים תזונתיים 657.6 גרם 2630.6 גרם
שומן רווי 667.8 גרם 2671.4 גרם
כולסטרול 1039.4 מ״ג 4157.8 מ״ג
סידן 859.5 מ״ג 3438.1 מ״ג
ברזל 660.0 מ״ג 2640.2 מ״ג
אשלגן 2800.7 מ״ג 11203.0 מ״ג
אבץ 2398.7 מ״ג 9594.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody