עטוף באהבה: דג בעטיפת במלח

מנה שהיא חגיגה לעיניים ולחך - דג גדול בשרני ועסיסי עטוף במלח, מתכון קל להכנה עם כמה מצרכים בלבד למנה הכי מרשימה שיש
מנה שהיא חגיגה לעיניים ולחך - דג גדול בשרני ועסיסי עטוף במלח, מתכון קל להכנה עם כמה מצרכים בלבד למנה הכי מרשימה שיש
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.6 קק״ל 589.2 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 3.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 5.1 גרם
    נתרן 195711.1 מ״ג 391422.1 מ״ג
    חלבון 62.6 גרם 125.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 150.5 מ״ג 301.0 מ״ג
    סידן 67.5 מ״ג 135.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 1483.6 מ״ג 2967.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.6 קק״ל 589.2 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 3.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 5.1 גרם
    נתרן 195711.1 מ״ג 391422.1 מ״ג
    חלבון 62.6 גרם 125.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 150.5 מ״ג 301.0 מ״ג
    סידן 67.5 מ״ג 135.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 1483.6 מ״ג 2967.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות טורבו.
  2. טורפים את חלבון הביצה טוב ומערבבים יחד עם המלח הגס בקערה עד שמתקבלת תערובת לחה.
    טורפים את חלבון הביצה. צילום: שניר גואטה
    טורפים את חלבון הביצה. צילום: שניר גואטה
     מערבבים יחד את חלבון הביצה המוקצף עם המלח הגס. צילום: שניר גואטה
    מערבבים יחד את חלבון הביצה המוקצף עם המלח הגס. צילום: שניר גואטה

    מערבבים עד שתתקבל תערובות לחה. צילום: שניר גואטה
    מערבבים עד שתתקבל תערובות לחה. צילום: שניר גואטה.

  3. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ומניחים במרכזה את הדג.
  4. ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון ותימין ועוטפים את הדג במלח מכל הכיוונים.
    ממלאים את בטן הברמונדי בפרוסות לימון וטימין. צילום: שניר גואטה
    ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון ותימין. צילום: שניר גואטה
    עוטפים את הדג במלח מכל הכיוונים. צילום: שניר גואטה
    עוטפים את הדג במלח מכל הכיוונים. צילום: שניר גואטה

    מוודאים שהדג מכוסה כולו במלח. צילום: שניר גואטה
    מוודאים שהדג מכוסה כולו במלח. צילום: שניר גואטה

  5. אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.

    מוציאים מהתנור. צילום: שניר גואטה
    מוציאים מהתנור. צילום: שניר גואטה

  6. שוברים את המלח ובעדינות מורדים את העור מהדג.
    לאחר 45 דקות מוציאים מהתנור ומתחילים לשבור את המלח. צילום: שניר גואטה
    לאחר 45 דקות מוציאים מהתנור ומתחילים לשבור את המלח. צילום: שניר גואטה
    שוברים את המלח ובעדינות מורדים את העור. צילום: שניר גואטה
    שוברים את המלח ובעדינות מורדים את העור. צילום: שניר גואטה

    שוברים את המלח ובעדינות מורדים את העור. צילום: שניר גואטה
    שוברים את המלח ובעדינות מורדים את העור. צילום: שניר גואטה

  7. כל מה שנשאר זה להנות מכל ביס.

    ברמונדי ישראלי עטוף במלח. צילום: שניר גואטה
    דג עטוף במלח. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עטוף באהבה: דג בעטיפת במלח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות