-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.7 קק״ל 1486.3 קק״לפחמימות 13.7 גרם 82.3 גרםשומן 14.4 גרם 86.2 גרםנתרן 744.0 מ״ג 4464.2 מ״גחלבון 15.6 גרם 93.3 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 2.9 גרם 17.3 גרםכולסטרול 154.0 מ״ג 923.7 מ״גסידן 60.9 מ״ג 365.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 80.0 מ״ג 479.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות248
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.7 קק״ל 1486.3 קק״לפחמימות 13.7 גרם 82.3 גרםשומן 14.4 גרם 86.2 גרםנתרן 744.0 מ״ג 4464.2 מ״גחלבון 15.6 גרם 93.3 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 2.9 גרם 17.3 גרםכולסטרול 154.0 מ״ג 923.7 מ״גסידן 60.9 מ״ג 365.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 80.0 מ״ג 479.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 248 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 גביע קוטג’או גבינה לבנה
-
2 כפות שמן זית
-
3 ביצים L
-
100 גרם גבינה צהובה 28%מגוררת דק
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית קמח תופח
-
1 קופסת שימורים גרגירי תירסמסוננים מנוזלים
-
1/2 ראש ברוקולימפורק לפרחים
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המאפינס פרט לברוקולי.
- מניחים בתוך המכשיר את הסיר הקרמי ובתוכו את הרשת במצבה הנמוך.
- ממלאים את העטרות הנייר או התבניות בבלילת המאפינס עד ל-3/4 גובה.
- בוחרים בתכנית אפייה בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20 דקות ולוחצים על התחל. לאחר 20 דקות בודקים אם המאפינס מוכנים. אם לא, אפשר להפעיל לעוד 5 עד 10 דקות.
- מוציאים מהסיר, מפזרים מעל פרחי ברוקולי, סוגרים את המכסה ומזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול.
- בוחרים בתכנית אידוי למשך 2 דקות ואז פותחים ומגישים לצד המאפינס. מומלץ להמליח מעט.
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המאפינס פרט לברוקולי.
- מניחים בתוך המכשיר את הסיר הקרמי ובתוכו את הרשת במצבה הנמוך.
- ממלאים את העטרות הנייר או התבניות בבלילת המאפינס עד ל-3/4 גובה.
- בוחרים בתכנית אפייה בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20 דקות ולוחצים על התחל. לאחר 20 דקות בודקים אם המאפינס מוכנים. אם לא, אפשר להפעיל לעוד 5 עד 10 דקות.
- מוציאים מהסיר, מפזרים מעל פרחי ברוקולי, סוגרים את המכסה ומזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול.
- בוחרים בתכנית אידוי למשך 2 דקות ואז פותחים ומגישים לצד המאפינס. מומלץ להמליח מעט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
האם אפשר להכין עם ברוקולי קפוא?
היי חיים, אפשר גם להכין עם ברוקולי קפוא
הי
האם אפשר גם להכין בתנור? אם כן, על איזו תוכנית, איזה חום ומה הזמנים?
ניתן להכין בתנור בתבנית מאפינס או בתבנית פשטידה. חום 180 מעלות.