-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1800.0 קק״ל 1800.0 קק״לפחמימות 15.0 גרם 15.0 גרםשומן 190.0 גרם 190.0 גרםנתרן 120.0 מ״ג 120.0 מ״גחלבון 9.5 גרם 9.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 115.0 גרם 115.0 גרםכולסטרול 570.0 מ״ג 570.0 מ״גסידן 325.0 מ״ג 325.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 380.0 מ״ג 380.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1800
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1800.0 קק״ל 1800.0 קק״לפחמימות 15.0 גרם 15.0 גרםשומן 190.0 גרם 190.0 גרםנתרן 120.0 מ״ג 120.0 מ״גחלבון 9.5 גרם 9.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 115.0 גרם 115.0 גרםכולסטרול 570.0 מ״ג 570.0 מ״גסידן 325.0 מ״ג 325.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 380.0 מ״ג 380.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1800 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%לא להשתמש בשמנת עם פחות אחוזי שומן
הגשה
אופן הכנה
- שמים את השמנת בקערת מיקסר עם וו בלון ומערבלים על מהירות גבוהה במשך כ-4 דקות או עד שהקצפת נשברת והנוזלים נפרדים מהשמנת (כשזה יקרה אתם לא תפספסו את זה).
- מסננים את הנוזלים מגוש החמאה שנוצר לנו בעזרת שקית בד.
- בקערה עם מים קרים מעסים בעזרת כפות הידיים את החמאה. סוחטים אותה מהמים ומעבירים לקופסא אטומה.
אופן הכנה
- שמים את השמנת בקערת מיקסר עם וו בלון ומערבלים על מהירות גבוהה במשך כ-4 דקות או עד שהקצפת נשברת והנוזלים נפרדים מהשמנת (כשזה יקרה אתם לא תפספסו את זה).
- מסננים את הנוזלים מגוש החמאה שנוצר לנו בעזרת שקית בד.
- בקערה עם מים קרים מעסים בעזרת כפות הידיים את החמאה. סוחטים אותה מהמים ומעבירים לקופסא אטומה.
הערות
- מאחסנים במקרר
- מאוד חשוב לעשות את החמאה עם אחוזי שומן גבוהים
- אם בא לכם להוסיף תיבול לחמאה אתם יכולים לעשות את זה ולערבב אותה עם מה שאתם אוהבים – עשבי תיבול, שום ועוד
- ממליצים להגיש את החמאה עם ריבת תות
הערות
- מאחסנים במקרר
- מאוד חשוב לעשות את החמאה עם אחוזי שומן גבוהים
- אם בא לכם להוסיף תיבול לחמאה אתם יכולים לעשות את זה ולערבב אותה עם מה שאתם אוהבים – עשבי תיבול, שום ועוד
- ממליצים להגיש את החמאה עם ריבת תות
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן