מוס שוקולד פשוט וקל להכנה
קינוח אוורירי, נמס בפה, מרשים ביותר והכי חשוב - עשוי משוקולד. קבלו את הקינוח שאף אחד לא יסרב לו, מוס שוקולד פשוט, קל להכנה ומענג!
קינוח אוורירי, נמס בפה, מרשים ביותר והכי חשוב - עשוי משוקולד. קבלו את הקינוח שאף אחד לא יסרב לו, מוס שוקולד פשוט, קל להכנה ומענג!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 407.4 קק״ל 2852.0 קק״לפחמימות 21.4 גרם 149.5 גרםשומן 34.1 גרם 239.0 גרםנתרן 3.4 מ״ג 24.0 מ״גחלבון 3.6 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרםשומן רווי 21.1 גרם 148.0 גרםכולסטרול 0.6 מ״ג 4.0 מ״גסידן 19.5 מ״ג 136.2 מ״גברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 178.3 מ״ג 1248.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות407
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 407.4 קק״ל 2852.0 קק״לפחמימות 21.4 גרם 149.5 גרםשומן 34.1 גרם 239.0 גרםנתרן 3.4 מ״ג 24.0 מ״גחלבון 3.6 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרםשומן רווי 21.1 גרם 148.0 גרםכולסטרול 0.6 מ״ג 4.0 מ״גסידן 19.5 מ״ג 136.2 מ״גברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 178.3 מ״ג 1248.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 407 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מרירקצוץ דק או שוקולד צ'יפס
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%מיועדת לשוקולד (1/3 כוס + 2 כפות)
-
300 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%מיועדת להקצפה (1/4 1 כוסות)
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%מיועדת לזילוף (1/3 כוס + 2 כפות)
הגשה
-
חופן פירות יער טרייםפטל, תותי עץ, אוכמניות
אופן הכנה
- שמים את השוקולד ו-100 מ”ל שמנת מתוקה בתוך קערת זכוכית.
- ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על באן מרי או במיקרוגל בפולסים.
- מערבבים יחד את השמנת והשוקולד עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה, ומצננים במשך 5 דקות.
- בינתיים מקציפים בעזרת בלנדר מוט בראון, 300 מ”ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה ורכה.
- מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס בנגלות, כל פעם כמה כפות, וממשיכים להקציף בעזרת בלנדר מוט עד שהשוקולד נטמע, ומתחיל להיווצר מוס יציב ורך, בצבע חום בהיר.
- אפשר להעביר את המוס לכלי הגשה מיד בעזרת כף, או לקרר במשך כ-30 דקות, להעביר לשקית זילוף ולזלף לתוך כלי הגשה בצורה מוקפדת יותר. מעבירים למקרר.
- מקציפים בעזרת בלנדר מוט את 100 מ”ל הנותרים של השמנת המתוקה לקצפת יציבה ורכה.
- מקשטים את המוס בתלוליות קצפת ופירות יער טריים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- שמים את השוקולד ו-100 מ”ל שמנת מתוקה בתוך קערת זכוכית.
- ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על באן מרי או במיקרוגל בפולסים.
- מערבבים יחד את השמנת והשוקולד עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה, ומצננים במשך 5 דקות.
- בינתיים מקציפים בעזרת בלנדר מוט בראון, 300 מ”ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה ורכה.
- מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס בנגלות, כל פעם כמה כפות, וממשיכים להקציף בעזרת בלנדר מוט עד שהשוקולד נטמע, ומתחיל להיווצר מוס יציב ורך, בצבע חום בהיר.
- אפשר להעביר את המוס לכלי הגשה מיד בעזרת כף, או לקרר במשך כ-30 דקות, להעביר לשקית זילוף ולזלף לתוך כלי הגשה בצורה מוקפדת יותר. מעבירים למקרר.
- מקציפים בעזרת בלנדר מוט את 100 מ”ל הנותרים של השמנת המתוקה לקצפת יציבה ורכה.
- מקשטים את המוס בתלוליות קצפת ופירות יער טריים ומגישים מיד.
בשיתוף עם ברימאג
יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם חייבים להכין!
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתאים לפסח