מוקפץ עם אטריות ביצים, עוף מפורק וירקות ברוטב תמרים מיוחד

הרוטב של המוקפץ הזה כל כך מדליק ומיוחד, שרק בשבילו שווה להכין את המנה! נודלס מוקפץ עם ירקות פריכים ועוף מפורק
הרוטב של המוקפץ הזה כל כך מדליק ומיוחד, שרק בשבילו שווה להכין את המנה! נודלס מוקפץ עם ירקות פריכים ועוף מפורק
  • נעמה רן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    497
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 497.1 קק״ל 994.1 קק״ל
    פחמימות 72.5 גרם 145.0 גרם
    שומן 14.7 גרם 29.3 גרם
    נתרן 861.3 מ״ג 1722.5 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 33.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 228.0 מ״ג 456.0 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1424.8 מ״ג 2849.6 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    497
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 497.1 קק״ל 994.1 קק״ל
    פחמימות 72.5 גרם 145.0 גרם
    שומן 14.7 גרם 29.3 גרם
    נתרן 861.3 מ״ג 1722.5 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 33.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 228.0 מ״ג 456.0 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1424.8 מ״ג 2849.6 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

ארוחה זוגית מושלמת, בהנחה שלא סיימתם את הכל לבד! קבלו מתכון קל ומעולה של נודלס מוקפץ עם ירקות פריכים, עוף מפורק ורך ורוטב תמרים וסרירצ’ה שעוטף את הכל בהרבה אהבה והמון טעם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
נעמה רן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

רוטב

ירקות

נודלס


אופן הכנה

  1. מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים לצלחת.
  2. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים 5-7 דקות להזהבה. מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות נוספת.

    אטריות ביצים עם עוף מפורק1
    מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  3. מחזירים לסיר את חזה העוף, מוסיפים מים עד 2/3 גובה תכולת הסיר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-40 דקות נוספות או עד שהעוף רך.
  4. מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.

    אטריות ביצים עם עוף מפורק
    מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  5. מוציאים את העוף המוכן לצלחת, מצננים מעט ומפרקים לחתיכות קטנות.
  6. מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר וטוחנים לרוטב אחיד (אפשר להיעזר גם בבלנדר מוט). טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מקפיצים בווק או מחבת גדולה את הגזר, הזוקיני והתרד עד שהירקות מתחילים להתרכך אך נשארים פריכים. מוסיפים את הנודלס, העוף והרוטב.

    אטריות ביצים עם עוף מפורק2
    מוסיפים לירקות את הנודלס והעוף המפורק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  8. מערבבים וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות.

    אטריות ביצים עם עוף מפורק3
    מקפיצים את כל מרכיבי המנה ביחד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  9. מגישים מיד.
אטריות ביצים עם עוף מפורק4
מוקפץ עם אטריות ביצים, עוף מפורק וירקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוקפץ עם אטריות ביצים, עוף מפורק וירקות ברוטב תמרים מיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות