-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.2 קק״ל 4956.0 קק״לפחמימות 24.6 גרם 739.3 גרםשומן 5.9 גרם 176.1 גרםנתרן 48.0 מ״ג 1439.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 99.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.6 גרםשומן רווי 1.9 גרם 56.3 גרםכולסטרול 34.4 מ״ג 1032.3 מ״גסידן 8.5 מ״ג 255.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 27.5 מ״ג 825.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 35 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות165
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.2 קק״ל 4956.0 קק״לפחמימות 24.6 גרם 739.3 גרםשומן 5.9 גרם 176.1 גרםנתרן 48.0 מ״ג 1439.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 99.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.6 גרםשומן רווי 1.9 גרם 56.3 גרםכולסטרול 34.4 מ״ג 1032.3 מ״גסידן 8.5 מ״ג 255.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 27.5 מ״ג 825.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 165 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת המיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק למעט החמאה ולשים במשך 5 דקות. מוסיפים את החמאה ולשים עוד 5-6 דקות.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה, יוצרים כדור גדול ומעבירים לקערה משומנת קלות. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע או עד הכפלת נפח (מומלץ להתפיח לילה במקרר).
- מקמחים את משטח העבודה ומורידים אליו את הבצק.
- מקמחים מעט גם את הבצק ומרדדים לעיגול בעובי 2 ס”מ.
- בעזרת קורצן קורצים עיגולים קטנים ומעבירים למשטח נקי. ממשיכים עד שנגמר הבצק.
- מכסים את הסופגניות במגבת נקייה ומתפיחים כ-20 דקות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק (160 מעלות) ומטגנים את הסופגניות עד הזהבה. מעבירים לרב מגבת.
- מצפים את הסופגניות בסוכר ומגישים לצד שוקולד/ריבה.
אופן הכנה
- בקערת המיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק למעט החמאה ולשים במשך 5 דקות. מוסיפים את החמאה ולשים עוד 5-6 דקות.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה, יוצרים כדור גדול ומעבירים לקערה משומנת קלות. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע או עד הכפלת נפח (מומלץ להתפיח לילה במקרר).
- מקמחים את משטח העבודה ומורידים אליו את הבצק.
- מקמחים מעט גם את הבצק ומרדדים לעיגול בעובי 2 ס”מ.
- בעזרת קורצן קורצים עיגולים קטנים ומעבירים למשטח נקי. ממשיכים עד שנגמר הבצק.
- מכסים את הסופגניות במגבת נקייה ומתפיחים כ-20 דקות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק (160 מעלות) ומטגנים את הסופגניות עד הזהבה. מעבירים לרב מגבת.
- מצפים את הסופגניות בסוכר ומגישים לצד שוקולד/ריבה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן