-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 970.1 קק״ל 1940.3 קק״לפחמימות 71.1 גרם 142.3 גרםשומן 57.2 גרם 114.4 גרםנתרן 2439.0 מ״ג 4877.9 מ״גחלבון 38.1 גרם 76.2 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 29.1 גרם 58.3 גרםכולסטרול 175.9 מ״ג 351.8 מ״גסידן 995.0 מ״ג 1990.0 מ״גברזל 5.4 מ״ג 10.8 מ״גאשלגן 327.0 מ״ג 653.9 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות970
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 970.1 קק״ל 1940.3 קק״לפחמימות 71.1 גרם 142.3 גרםשומן 57.2 גרם 114.4 גרםנתרן 2439.0 מ״ג 4877.9 מ״גחלבון 38.1 גרם 76.2 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 29.1 גרם 58.3 גרםכולסטרול 175.9 מ״ג 351.8 מ״גסידן 995.0 מ״ג 1990.0 מ״גברזל 5.4 מ״ג 10.8 מ״גאשלגן 327.0 מ״ג 653.9 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 970 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה
-
2 עלי מלאווח
-
1 חבילה גבינת ריקוטה מלוחה
-
1 כוס גבינת מוצרלה
-
1 ביצה M
-
1 חופן טבעות זיתים
קישוט
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מוציאים את המלוואח מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההכנה.
- מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון (החלק הצהוב של הביצה).
- מפזרים כף גדושה מהמלית על המלוואח ומפזרים את הזיתים בהיקף של המלוואח.
- הופכים קערה קטנה במרכז המלוואח, לוחצים מעט לסימון צורת עיגול ומסירים את הקערה.
- חותכים את מרכז המלוואח בעזרת סלייסר של פיצה או סכין חדה עד לסימון, ל-8 משולשים כמו פיצה.
- מרימים כל משולש מהמרכז ומניחים על ההיקף.
- מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום.
- מרכיבים את מחבת הנינג’ה במכשיר הנינג’ה גריל, מפעילים את המכשיר ומכוונים על אפשרות “אפייה”, 180 מעלות ל-20 דקות.
- מרססים מעט את מחבת המכשיר בתרסיס השמן (אפשרי גם לא להשתמש בשמן בכלל), ומניחים את שני המלוואחים המגולגלים. מפעילים את המכשיר עד שהמאפה מלוואח שמש מוכן. בתאבון!
אופן הכנה
- מוציאים את המלוואח מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההכנה.
- מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון (החלק הצהוב של הביצה).
- מפזרים כף גדושה מהמלית על המלוואח ומפזרים את הזיתים בהיקף של המלוואח.
- הופכים קערה קטנה במרכז המלוואח, לוחצים מעט לסימון צורת עיגול ומסירים את הקערה.
- חותכים את מרכז המלוואח בעזרת סלייסר של פיצה או סכין חדה עד לסימון, ל-8 משולשים כמו פיצה.
- מרימים כל משולש מהמרכז ומניחים על ההיקף.
- מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום.
- מרכיבים את מחבת הנינג’ה במכשיר הנינג’ה גריל, מפעילים את המכשיר ומכוונים על אפשרות “אפייה”, 180 מעלות ל-20 דקות.
- מרססים מעט את מחבת המכשיר בתרסיס השמן (אפשרי גם לא להשתמש בשמן בכלל), ומניחים את שני המלוואחים המגולגלים. מפעילים את המכשיר עד שהמאפה מלוואח שמש מוכן. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן