ממולא ומעולה: בצל במילוי בשר
רון יוחננוב מכין מנה עשירה בטעמים של בצל ממולא בבשר ברוטב רימונים וסילאן ועוד הרבה דברים טובים, מנה כשרה לפסח שמתאימה למנה ראשונה או עיקרית
רון יוחננוב מכין מנה עשירה בטעמים של בצל ממולא בבשר ברוטב רימונים וסילאן ועוד הרבה דברים טובים, מנה כשרה לפסח שמתאימה למנה ראשונה או עיקרית
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 622.2 קק״ל 3733.3 קק״לפחמימות 69.7 גרם 417.9 גרםשומן 21.9 גרם 131.2 גרםנתרן 645.5 מ״ג 3873.1 מ״גחלבון 34.3 גרם 205.7 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 37.1 גרםכולסטרול 140.2 מ״ג 841.4 מ״גסידן 113.5 מ״ג 681.3 מ״גברזל 5.6 מ״ג 33.7 מ״גאשלגן 1386.5 מ״ג 8318.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות622
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 622.2 קק״ל 3733.3 קק״לפחמימות 69.7 גרם 417.9 גרםשומן 21.9 גרם 131.2 גרםנתרן 645.5 מ״ג 3873.1 מ״גחלבון 34.3 גרם 205.7 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 37.1 גרםכולסטרול 140.2 מ״ג 841.4 מ״גסידן 113.5 מ״ג 681.3 מ״גברזל 5.6 מ״ג 33.7 מ״גאשלגן 1386.5 מ״ג 8318.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 622 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 בצלים גדולים
-
3 תפוחי אדמה בינונייםפרוסים לריפוד הסיר
מילוי
-
600 גרם בשר בקר טחון
-
1 כוס אורז עגול
-
1 ביצה L
-
2 כפות פירורי לחם
-
50 גרם צנוברים קלויים
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
רוטב
-
4 כפות רסק עגבניות
-
2 כוסות מים
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות רכז רימונים
-
100 גרם שזיפים מיובשים
-
1/2 ליטר מים
אופן הכנה
- הכנת הבצל: מקלפים את הבצלים, יוצרים עם סכין חריץ עמוק עד מרכז הבצל. מניחים בסיר מים ומבשלים עד להתרככות כ-40 דקות. לאחר מכן, לשטוף את הבצלים במים קרים, לפרק כל בצל להדרות.
- מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה.
- מרפדים סיר בפרוסות תפוחי אדמה, ממלאים את הבצלים ומניחים מעל בשכבות.
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב ושופכים מעל הבצלים, עד 3/4 גובה.
- מעבירים לבישול על הכיריים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מחלישים את הלהבה למינימום ומבשלים כשעה וחצי.
אופן הכנה
- הכנת הבצל: מקלפים את הבצלים, יוצרים עם סכין חריץ עמוק עד מרכז הבצל. מניחים בסיר מים ומבשלים עד להתרככות כ-40 דקות. לאחר מכן, לשטוף את הבצלים במים קרים, לפרק כל בצל להדרות.
- מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה.
- מרפדים סיר בפרוסות תפוחי אדמה, ממלאים את הבצלים ומניחים מעל בשכבות.
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב ושופכים מעל הבצלים, עד 3/4 גובה.
- מעבירים לבישול על הכיריים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מחלישים את הלהבה למינימום ומבשלים כשעה וחצי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
משנה אם מוותרים על תפוחי האדמה?
לא כדאי לוותר. הבצלים מתקרמלים מהר ועלולים להידבק לתחתית הסיר. אם ניסית, עדכני איך יצא!
האם ניתן להמיר את הצנוברים בשקדים
כן.