מנגל אמריקאי מקסיקני- שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו ותפוחי אדמה ברוטב בסגנון מקסיקני
נגיעה של מקסיקו על המנגל שלכם. שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו, ותפוחי אדמה ברוטב מקסיקני. מינימום מאמץ, מקסימום טעם
נגיעה של מקסיקו על המנגל שלכם. שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו, ותפוחי אדמה ברוטב מקסיקני. מינימום מאמץ, מקסימום טעם
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 545.2 קק״ל 4361.4 קק״לפחמימות 57.1 גרם 456.8 גרםסוכר 18.7 גרם 149.4 גרםשומן 17.3 גרם 138.1 גרםנתרן 511.3 מ״ג 4090.7 מ״גחלבון 34.4 גרם 274.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.7 מ״ג 85.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 132.9 מ״ג 1063.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות545
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 545.2 קק״ל 4361.4 קק״לפחמימות 57.1 גרם 456.8 גרםסוכר 18.7 גרם 149.4 גרםשומן 17.3 גרם 138.1 גרםנתרן 511.3 מ״ג 4090.7 מ״גחלבון 34.4 גרם 274.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.7 מ״ג 85.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 132.9 מ״ג 1063.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 545 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודים
-
1 ק"ג סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לקוביות
-
1 פלפל צהוב בינוניחתוך לקוביות
-
1 בצל גדולחתוך לקוביות
-
1/2 בקבוק רוטב ברביקיו בסגנון אמריקאי
-
4 כפות שמן זית
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 קורט מלח ים אטלנטי
תפוחי אדמה
-
8 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
1 בקבוק רוטב בסגנון מקסיקני
-
5 כפות שמן זית
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מכינים את השיפודים: מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
- מכניסים למקרר לשעה.
- משפדים את הירקות והפרגיות בשיפודי עץ.
- מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.
- צורבים את השיפודים מכל הצדדים.
- מכינים את תפוחי האדמה: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
- חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עבים ומניחים בתבנית.
- מוסיפים את בקבוק הרוטב ואת שמן הזית. מערבבים היטב ומכניסים לתנור ללא כיסוי.
- לאחר כ 45 דקות, מוציאים מהתנור ומפזרים את הכוסברה הקצוצה.
- מחזירים לתנור לעוד 15 דקות.
- מגישים לצד השיפודים.
אופן הכנה
- מכינים את השיפודים: מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
- מכניסים למקרר לשעה.
- משפדים את הירקות והפרגיות בשיפודי עץ.
- מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.
- צורבים את השיפודים מכל הצדדים.
- מכינים את תפוחי האדמה: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
- חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עבים ומניחים בתבנית.
- מוסיפים את בקבוק הרוטב ואת שמן הזית. מערבבים היטב ומכניסים לתנור ללא כיסוי.
- לאחר כ 45 דקות, מוציאים מהתנור ומפזרים את הכוסברה הקצוצה.
- מחזירים לתנור לעוד 15 דקות.
- מגישים לצד השיפודים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן