בוש קאבר דסקטופ

מנה חגיגית של סלמון עטוף בבצק עלים

מנה אישית של סלמון עטוף בבצק עלים, לקחנו את הטרנד צעד קדימה עם דג סלמון ואתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב זה יוצא! המנה הזו מתאימה גם למארחים וגם למתארחים
מנה אישית של סלמון עטוף בבצק עלים, לקחנו את הטרנד צעד קדימה עם דג סלמון ואתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב זה יוצא! המנה הזו מתאימה גם למארחים וגם למתארחים
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    238
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.7 קק״ל 3802.8 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 389.9 גרם
    שומן 14.0 גרם 224.5 גרם
    נתרן 201.8 מ״ג 3228.8 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 111.4 גרם
    כולסטרול 9.5 מ״ג 151.9 מ״ג
    סידן 1.3 מ״ג 20.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 3.3 מ״ג 52.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    238
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.7 קק״ל 3802.8 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 389.9 גרם
    שומן 14.0 גרם 224.5 גרם
    נתרן 201.8 מ״ג 3228.8 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 111.4 גרם
    כולסטרול 9.5 מ״ג 151.9 מ״ג
    סידן 1.3 מ״ג 20.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 3.3 מ״ג 52.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ליאור קליין
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות בתוכנית טורבו 4D.
  2. פורסים את בצק העלים וחותכים אותו ל-16 עיגולים בקוטר 12 ס”מ.
  3. מרכיבים את המנה: מרפדים תבנית בנייר אפייה. מזלפים קצת דבש, מורחים על הדבש חרדל גרגירים ומפזרים עלי טימין. מניחים מעל את פרוסת הסלמון ללא עור ומתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ מלימון.
  4. מכסים את הכל בבצק עלים, מהדקים בקצוות בעזרת מזלג.
  5. מברישים את בצק העלים בחלמון ואופים כ-20 דקות עד שהבצק זהוב והסלמון מוכן.
  6. להגשה -  הופכים בעזרת מרית את המאפה ומגישים. בתאבון!
  7. המנה הזו כל כך קלה וחגיגית שאפשר ממש להכין אותה ברגע האחרון, לפני שמגיעים כל האורחים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנה חגיגית של סלמון עטוף בבצק עלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות