מנה חגיגית של סלמון עטוף בבצק עלים
מנה אישית של סלמון עטוף בבצק עלים, לקחנו את הטרנד צעד קדימה עם דג סלמון ואתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב זה יוצא! המנה הזו מתאימה גם למארחים וגם למתארחים
מנה אישית של סלמון עטוף בבצק עלים, לקחנו את הטרנד צעד קדימה עם דג סלמון ואתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב זה יוצא! המנה הזו מתאימה גם למארחים וגם למתארחים
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.7 קק״ל 3802.8 קק״לפחמימות 24.4 גרם 389.9 גרםשומן 14.0 גרם 224.5 גרםנתרן 201.8 מ״ג 3228.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 7.0 גרם 111.4 גרםכולסטרול 9.5 מ״ג 151.9 מ״גסידן 1.3 מ״ג 20.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 3.3 מ״ג 52.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות238
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.7 קק״ל 3802.8 קק״לפחמימות 24.4 גרם 389.9 גרםשומן 14.0 גרם 224.5 גרםנתרן 201.8 מ״ג 3228.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 7.0 גרם 111.4 גרםכולסטרול 9.5 מ״ג 151.9 מ״גסידן 1.3 מ״ג 20.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 3.3 מ״ג 52.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 238 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג פילה דג סלמוןללא עור, חתוך ל-16 מנות (4*4 ס"מ)
-
1 חבילה בצק עלים
-
3 כפיות דבש
-
1 כפית חרדל גרגירים
-
3 כפות מיץ לימוןמחצי לימון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חופן טימין טריעלים
הברשה
-
1 חלמון M
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות בתוכנית טורבו 4D.
- פורסים את בצק העלים וחותכים אותו ל-16 עיגולים בקוטר 12 ס”מ.
- מרכיבים את המנה: מרפדים תבנית בנייר אפייה. מזלפים קצת דבש, מורחים על הדבש חרדל גרגירים ומפזרים עלי טימין. מניחים מעל את פרוסת הסלמון ללא עור ומתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ מלימון.
- מכסים את הכל בבצק עלים, מהדקים בקצוות בעזרת מזלג.
- מברישים את בצק העלים בחלמון ואופים כ-20 דקות עד שהבצק זהוב והסלמון מוכן.
- להגשה - הופכים בעזרת מרית את המאפה ומגישים. בתאבון!
- המנה הזו כל כך קלה וחגיגית שאפשר ממש להכין אותה ברגע האחרון, לפני שמגיעים כל האורחים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות בתוכנית טורבו 4D.
- פורסים את בצק העלים וחותכים אותו ל-16 עיגולים בקוטר 12 ס”מ.
- מרכיבים את המנה: מרפדים תבנית בנייר אפייה. מזלפים קצת דבש, מורחים על הדבש חרדל גרגירים ומפזרים עלי טימין. מניחים מעל את פרוסת הסלמון ללא עור ומתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ מלימון.
- מכסים את הכל בבצק עלים, מהדקים בקצוות בעזרת מזלג.
- מברישים את בצק העלים בחלמון ואופים כ-20 דקות עד שהבצק זהוב והסלמון מוכן.
- להגשה - הופכים בעזרת מרית את המאפה ומגישים. בתאבון!
- המנה הזו כל כך קלה וחגיגית שאפשר ממש להכין אותה ברגע האחרון, לפני שמגיעים כל האורחים.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן