מעדן שוקולד ביתי עם שערות חלבה
אוהבים מעדני שוקולד ממקרר הסופרמרקט? קבלו אחד שמכינים בבית, והוא גם פרווה וטעים בטירוף. הסוד הוא שימוש במשקה שקדים עם שוקולד מריר שהופכים אותו למעדן אמיתי
אוהבים מעדני שוקולד ממקרר הסופרמרקט? קבלו אחד שמכינים בבית, והוא גם פרווה וטעים בטירוף. הסוד הוא שימוש במשקה שקדים עם שוקולד מריר שהופכים אותו למעדן אמיתי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 157.2 קק״ל 785.9 קק״לפחמימות 30.5 גרם 152.4 גרםשומן 4.3 גרם 21.7 גרםנתרן 158.1 מ״ג 790.4 מ״גחלבון 2.3 גרם 11.7 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 10.7 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסידן 14.7 מ״ג 73.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 154.3 מ״ג 771.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות157
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 157.2 קק״ל 785.9 קק״לפחמימות 30.5 גרם 152.4 גרםשומן 4.3 גרם 21.7 גרםנתרן 158.1 מ״ג 790.4 מ״גחלבון 2.3 גרם 11.7 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 10.7 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסידן 14.7 מ״ג 73.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 154.3 מ״ג 771.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 157 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
480מ"ל או 2 כוסות משקה שקדים אלפרו
-
65גרם או 1/3 כוס סוכר לבןאו לפי הטעם
-
30גרם או 3 כפות אבקת קקאו
-
1 קורט מלח דק
-
50 גרם שוקולד מרירשבור לקוביות
-
25גרם או 2 1/2 כפות שטוחות קורנפלור
-
2 כפות מים קרים
הגשה
-
1 חופן שערות חלבה
-
1 חופן פיסטוקים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- מכניסים לסיר בינוני את משקה השקדים, הסוכר, הקקאו ומלח.
- מביאים לסף רתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת אחידה .
- מוסיפים את השוקולד, משהים לכמה דקות בנוזל החם ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
- בקערית קטנה מערבבים את הקורנפלור והמים לתערובת אחידה.
- מוסיפים לסיר את בלילת הקורנפלור ומערבבים היטב.
- ממשיכים לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
- מעבירים את המעדן לכלי הגשה אישיים.
- מכסים בניילון נצמד ומצננים לטמפרטורת החדר. אם רוצים קינוח קר מאוד - מעבירים למקרר.
- מניחים על המעדן כמות נדיבה של שערות חלבה, ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכניסים לסיר בינוני את משקה השקדים, הסוכר, הקקאו ומלח.
- מביאים לסף רתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת אחידה .
- מוסיפים את השוקולד, משהים לכמה דקות בנוזל החם ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
- בקערית קטנה מערבבים את הקורנפלור והמים לתערובת אחידה.
- מוסיפים לסיר את בלילת הקורנפלור ומערבבים היטב.
- ממשיכים לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
- מעבירים את המעדן לכלי הגשה אישיים.
- מכסים בניילון נצמד ומצננים לטמפרטורת החדר. אם רוצים קינוח קר מאוד - מעבירים למקרר.
- מניחים על המעדן כמות נדיבה של שערות חלבה, ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן