מפורקת על זה! מילפיי מפורק של יונית צוקרמן

קינוח מרשים בכמה דקות! כוסות אישיות של מילפיי מפורק, בצק עלים עם קרם וניל ותותים או כל פרי אחר שאתם אוהבים. ליום הולדת או סתם להכין למי שאוהבים
קינוח מרשים בכמה דקות! כוסות אישיות של מילפיי מפורק, בצק עלים עם קרם וניל ותותים או כל פרי אחר שאתם אוהבים. ליום הולדת או סתם להכין למי שאוהבים
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    721
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 720.5 קק״ל 5763.9 קק״ל
    פחמימות 50.5 גרם 404.1 גרם
    שומן 52.4 גרם 419.2 גרם
    נתרן 31.1 מ״ג 248.8 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 81.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 28.8 גרם 230.5 גרם
    כולסטרול 3.5 מ״ג 27.6 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 51.1 מ״ג 409.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    721
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 720.5 קק״ל 5763.9 קק״ל
    פחמימות 50.5 גרם 404.1 גרם
    שומן 52.4 גרם 419.2 גרם
    נתרן 31.1 מ״ג 248.8 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 81.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 28.8 גרם 230.5 גרם
    כולסטרול 3.5 מ״ג 27.6 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 51.1 מ״ג 409.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים בכוסות
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. פורסים את בצק העלים על תבנית ומניחים מעל הבצק תבנית נוספת (כדי למנוע התרוממות של הבצק) אופים כ-30 דקות.
  3. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפוררים בגסות לתוך כוסות הגשה.
  4. מכינים את הקרם: במיקסר שמים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וכף אבקת סוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, כ-5 דקות בערך.
  5. מכניסים את הקרם לשקית זילוף - אין צורך בצנתר במקרה הזה, מזלפים בתוך הכוסות מעל הבצק שפוררנו קודם.
  6. שמים שכבה נוספת של בצק מפורר ומעליו שוב קצפת.
  7. מקשטים בתותים ופרחים אכילים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מפורקת על זה! מילפיי מפורק של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    גלית

    היי אפשר לעשות את אותה הפעולה עם קרם פטיסייר? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גלית, כן, אין בעיה

    Avatar
    אור

    היי, איך אפשר לדאוג שהבצק לא יהיה רך מהקרם? הייתי שמחה להכין את המתכון לפני הזמן אך לשמור על בקרי פחות של הבצק. אשמח לעצה. תודה 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      היוש! הכי פשוט שיש- מסדרים את המילפיי בכוסות ממש לפני ההגשה וכך הבצק לא יתרכך מהקרם.

קטגוריות

אביזרים

תגיות