מפורקת על זה! מילפיי מפורק של יונית צוקרמן

קינוח מרשים בכמה דקות! כוסות אישיות של מילפיי מפורק, בצק עלים עם קרם וניל ותותים או כל פרי אחר שאתם אוהבים. ליום הולדת או סתם להכין למי שאוהבים
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. פורסים את בצק העלים על תבנית ומניחים מעל הבצק תבנית נוספת (כדי למנוע התרוממות של הבצק) אופים כ-30 דקות.
  3. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפוררים בגסות לתוך כוסות הגשה.
  4. מכינים את הקרם: במיקסר שמים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וכף אבקת סוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, כ-5 דקות בערך.
  5. מכניסים את הקרם לשקית זילוף - אין צורך בצנתר במקרה הזה, מזלפים בתוך הכוסות מעל הבצק שפוררנו קודם.
  6. שמים שכבה נוספת של בצק מפורר ומעליו שוב קצפת.
  7. מקשטים בתותים ופרחים אכילים ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 36.7 קק״ל 293.9 קק״ל
פחמימות 3.3 גרם 26.6 גרם
שומן 1.2 גרם 9.2 גרם
נתרן 30.8 מ״ג 246.4 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 14.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 5.5 גרם
כולסטרול 3.5 מ״ג 27.6 מ״ג
סידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 51.1 מ״ג 409.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar