
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כף אבקת סוכר
הגשה
-
1 סלסילה תותיםחתוכים
-
1 חבילה פרחים אכילים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים על תבנית ומניחים מעל הבצק תבנית נוספת (כדי למנוע התרוממות של הבצק) אופים כ-30 דקות.
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפוררים בגסות לתוך כוסות הגשה.
- מכינים את הקרם: במיקסר שמים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וכף אבקת סוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, כ-5 דקות בערך.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף - אין צורך בצנתר במקרה הזה, מזלפים בתוך הכוסות מעל הבצק שפוררנו קודם.
- שמים שכבה נוספת של בצק מפורר ומעליו שוב קצפת.
- מקשטים בתותים ופרחים אכילים ומגישים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
36.7
קק״ל
293.9
קק״ל
פחמימות
3.3
גרם
26.6
גרם
שומן
1.2
גרם
9.2
גרם
נתרן
30.8
מ״ג
246.4
מ״ג
חלבון
1.8
גרם
14.1
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.7
גרם
5.5
גרם
כולסטרול
3.5
מ״ג
27.6
מ״ג
סידן
38.4
מ״ג
306.8
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
אשלגן
51.1
מ״ג
409.1
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
1.2
מ״ג
תגובות (0)