מרנג מוקה עם שקדים ושוקולד צ’יפס

מרנג מוקה במיוחד לאוהבי טעמי הקפה בקינוחים, בתוספת שבבי שקדים ושבבי שושולד צ'יפס, שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש. פתרון מהיר וטעים למשהו למתוק ליד הקפה
מרנג מוקה במיוחד לאוהבי טעמי הקפה בקינוחים, בתוספת שבבי שקדים ושבבי שושולד צ'יפס, שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש. פתרון מהיר וטעים למשהו למתוק ליד הקפה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.4 קק״ל 1172.3 קק״ל
    פחמימות 35.4 גרם 212.6 גרם
    שומן 5.9 גרם 35.1 גרם
    נתרן 131.7 מ״ג 790.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 161.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 74.8 מ״ג 448.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.4 קק״ל 1172.3 קק״ל
    פחמימות 35.4 גרם 212.6 גרם
    שומן 5.9 גרם 35.1 גרם
    נתרן 131.7 מ״ג 790.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 161.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 74.8 מ״ג 448.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מקציפים בקערה מיקסר גדולה חלבונים, קפה נמס ומלח לקצף רך.
  3. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, עד לקבלת קצף נוקשה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ושבבי שקדים באופן שווה.
  5. אופים בתנור החם שעה וחצי. מכבים את התנור ומשאירים לעוד שעה וחצי, לייבוש.
  6. שוברים את המרנג לחתיכות גדולות ומעבירים לצנצנת.
  7. שומרים מחוץ למקרר עד שבוע.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרנג מוקה עם שקדים ושוקולד צ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות