משה שגב מבשל לכם מרק ירקות חורפי שמחמם את הבית
מרק ירקות של משה שגב שיחמם לכם את החורף. מרק ירקות שמכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריחות המהממים
מרק ירקות של משה שגב שיחמם לכם את החורף. מרק ירקות שמכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריחות המהממים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 393.2 קק״ל 1573.0 קק״לפחמימות 46.0 גרם 184.0 גרםסוכר 11.6 גרם 46.3 גרםשומן 10.9 גרם 43.7 גרםנתרן 1956.8 מ״ג 7827.1 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות393
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 393.2 קק״ל 1573.0 קק״לפחמימות 46.0 גרם 184.0 גרםסוכר 11.6 גרם 46.3 גרםשומן 10.9 גרם 43.7 גרםנתרן 1956.8 מ״ג 7827.1 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 393 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות. פורסים דק את הכרשה והסלרי. קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה, עלה הדפנה והסלרי כ-5 דקות. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה, הקישוא והבטטה ומערבבים. מוסיפים את גבעולי הטימין.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מגישים בקעריות מרק.
אופן הכנה
- קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות. פורסים דק את הכרשה והסלרי. קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה, עלה הדפנה והסלרי כ-5 דקות. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה, הקישוא והבטטה ומערבבים. מוסיפים את גבעולי הטימין.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מגישים בקעריות מרק.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה קנור
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זולה
- ארוחה משפחתית קנור
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת שישי בערב
- מסעדת הפועלים של שגב 1
- מרקים
- מתכוני חגים
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים לארוחה מפסקת
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים צמחוניים
- תוכניות בישול ואפייה