
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 373.8 קק״ל 1495.3 קק״לפחמימות 42.6 גרם 170.5 גרםשומן 10.6 גרם 42.6 גרםנתרן 1004.3 מ״ג 4017.1 מ״גחלבון 11.0 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות374
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 373.8 קק״ל 1495.3 קק״לפחמימות 42.6 גרם 170.5 גרםשומן 10.6 גרם 42.6 גרםנתרן 1004.3 מ״ג 4017.1 מ״גחלבון 11.0 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 374 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות.
- פורסים דק את הכרשה והסלרי.
- קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות.
- מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
- קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים מגניבים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים בקעריות מרק מושלמות.
מעדן ליום חג: קציצות עוף מטוגנות ברוטב חמד (רוטב חמוץ עם כורכום)
יותר מהיר ולוהט מטייק אווי - מתכון של מרק תירס וכרובית בקארי
חורף עליכם ומרק חרירה מהמם בידיכם! יהודית מורחיים מבשלת לכם שבת חורפית
מרק בוטנים אפריקאי - זה מה שהשמאן רשם!
אופן הכנה
- קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות.
- פורסים דק את הכרשה והסלרי.
- קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות.
- מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
- קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים מגניבים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים בקעריות מרק מושלמות.
מעדן ליום חג: קציצות עוף מטוגנות ברוטב חמד (רוטב חמוץ עם כורכום)
יותר מהיר ולוהט מטייק אווי - מתכון של מרק תירס וכרובית בקארי
חורף עליכם ומרק חרירה מהמם בידיכם! יהודית מורחיים מבשלת לכם שבת חורפית
מרק בוטנים אפריקאי - זה מה שהשמאן רשם!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות