מרק ירקות חורפי של משה שגב

שגב מחמם לכם את החורף עם מתכון משגע של מרק ירקות. מכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריח
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את הבצל והגזר לקוביות.
  2. פורסים דק את הכרשה והסלרי.
  3. קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
  4. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות.
  5. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
  6. מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
  7. קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
  8. מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 236.2 קק״ל 944.8 קק״ל
פחמימות 22.2 גרם 88.8 גרם
שומן 15.0 גרם 59.8 גרם
נתרן 913.6 מ״ג 3654.4 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 15.3 גרם
סיבים תזונתיים 5.0 גרם 19.9 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 122.0 מ״ג 487.8 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״ג
אשלגן 787.0 מ״ג 3147.9 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody