משה שגב מבשל לכם מרק ירקות חורפי שמחמם את הבית

שגב מחמם לכם את החורף עם מתכון משגע של מרק ירקות. מכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות.
  2. פורסים דק את הכרשה והסלרי.
  3. קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
  4. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות.
  5. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
  6. מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
  7. קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים מגניבים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
  8. מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים בקעריות מרק מושלמות.

יותר מהיר ולוהט מטייק אווי - מתכון של מרק תירס וכרובית בקארי

חורף עליכם ומרק חרירה מהמם בידיכם! יהודית מורחיים מבשלת לכם שבת חורפית

מרק בוטנים אפריקאי - זה מה שהשמאן רשם!

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 236.2 קק״ל 944.8 קק״ל
פחמימות 22.2 גרם 88.8 גרם
שומן 15.0 גרם 59.8 גרם
נתרן 913.6 מ״ג 3654.4 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 15.3 גרם
סיבים תזונתיים 5.0 גרם 19.9 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 122.0 מ״ג 487.8 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״ג
אשלגן 787.0 מ״ג 3147.9 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    בהשראת משה שגב! 🍲 😋

תגובות (4)

      Avatar
      Foody Foody

      תודה על הערתך. הנושא בבדיקה. יתוקן בהקדם.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody