משה שגב מבשל לכם מרק ירקות חורפי שמחמם את הבית

מרק ירקות של משה שגב שיחמם לכם את החורף. מרק ירקות שמכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריחות המהממים
מרק ירקות של משה שגב שיחמם לכם את החורף. מרק ירקות שמכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריחות המהממים
  • משה שגב
שמרו
כשר
86 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    393
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 393.2 קק״ל 1573.0 קק״ל
    פחמימות 46.0 גרם 184.0 גרם
    סוכר 11.6 גרם 46.3 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.7 גרם
    נתרן 1956.8 מ״ג 7827.1 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.3 גרם
    סיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״ג
    אשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    393
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 393.2 קק״ל 1573.0 קק״ל
    פחמימות 46.0 גרם 184.0 גרם
    סוכר 11.6 גרם 46.3 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.7 גרם
    נתרן 1956.8 מ״ג 7827.1 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.3 גרם
    סיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״ג
    אשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
משה שגב
X

86 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק ירקות


אופן הכנה

  1. קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות. פורסים דק את הכרשה והסלרי. קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
  2. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה, עלה הדפנה והסלרי כ-5 דקות. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה, הקישוא והבטטה ומערבבים. מוסיפים את גבעולי הטימין.
  3. מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  4. קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
  5. מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מגישים בקעריות מרק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משה שגב מבשל לכם מרק ירקות חורפי שמחמם את הבית

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    בהשראת משה שגב! ? ?

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    לילך הראל

    היי מתי הקישוא? מתי העלה דפנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, תוקן במתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אור, הוספתי בסוף סעיף 2 באופן ההכנה, תודה על עירור תשומת הלב

    Avatar
    אלישבע

    מרק מעולה, טעים מאד, לגמרי ממליצה. תודה!

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבת! 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות