מרשמלו ביתי ב-6 מצרכים בלבד וללא ביצים
כשתכינו את המתכון הבא בעצמכם בבית תבינו שלא טעמתם מרשמלו אמיתי בחייכם, קבלו מתכון מעולה של מרשמלו ביתי ב-6 מצרכים בלבד וללא ביצים בכלל
כשתכינו את המתכון הבא בעצמכם בבית תבינו שלא טעמתם מרשמלו אמיתי בחייכם, קבלו מתכון מעולה של מרשמלו ביתי ב-6 מצרכים בלבד וללא ביצים בכלל
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2365.4 קק״ל 2365.4 קק״לפחמימות 528.4 גרם 528.4 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 63.5 מ״ג 63.5 מ״גחלבון 24.2 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.6 מ״ג 26.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 31.2 מ״ג 31.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות2365
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2365.4 קק״ל 2365.4 קק״לפחמימות 528.4 גרם 528.4 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 63.5 מ״ג 63.5 מ״גחלבון 24.2 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.6 מ״ג 26.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 31.2 מ״ג 31.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 2365 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 שקיות אבקת ג’לטיןמהולות בחצי כוס מים
-
2 1/2 כוסות סוכר לבן
-
2 כפות גלוקוזהאו סירופ תירס
-
200 מ"ל מים4/5 כוס
-
1 כף תמצית וניל
-
50גרם או 1/2 כוס אבקת סוכר
-
30גרם או 4 כפות שטוחות קורנפלור
אופן הכנה
- ממיסים את הג’לטין בקערת המיקסר עם חצי כוס המים (מערבבים היטב בכף) ומניחים בצד לחצי שעה.
- אחרי 20 דקות מהכנת הג’לטין, ממיסים בסיר את הסוכר עם הגלוקוז והמים ומבשלים עד לטמפרטורה של 127מעלות.
- מתחילים להקציף את הג’לטין שבקערת המיקסר (עם בלון ההקצפה) במהירות גבוהה ומוסיפים באטיות ובזרזיף דק את סירופ הסוכר מהסיר. ממשיכים להקציף 5 דקות ומוסיפים את הוניל. ממשיכים בהקצפה עוד 5 דקות עד שמתקבל קצף תפוח, יציב ומבריק.
- משמנים קלות (אפשר בתרסיס שמן) את התבנית ומוזגים לתוכה את הקצף. מיישרים מלמעלה ומניחים במקום קריר ויבש למשך 12 שעות (כדי שהמרשמלו יתייבש).
- אחרי הייבוש מערבבים בקערה את אבקת הסוכר והקורנפלור.
- חותכים בעזרת סכין חדה וגדולה את מלבן המרשמלו לריבועים בגודל שרוצים וטובלים כל קובייה בקערת אבקת הסוכר והקורנפלור כך שכולה תהיה מצופה.
- שומרים בכלי אטום במקום מוצל, קריר ויבש עד שבוע ימים.
אופן הכנה
- ממיסים את הג’לטין בקערת המיקסר עם חצי כוס המים (מערבבים היטב בכף) ומניחים בצד לחצי שעה.
- אחרי 20 דקות מהכנת הג’לטין, ממיסים בסיר את הסוכר עם הגלוקוז והמים ומבשלים עד לטמפרטורה של 127מעלות.
- מתחילים להקציף את הג’לטין שבקערת המיקסר (עם בלון ההקצפה) במהירות גבוהה ומוסיפים באטיות ובזרזיף דק את סירופ הסוכר מהסיר. ממשיכים להקציף 5 דקות ומוסיפים את הוניל. ממשיכים בהקצפה עוד 5 דקות עד שמתקבל קצף תפוח, יציב ומבריק.
- משמנים קלות (אפשר בתרסיס שמן) את התבנית ומוזגים לתוכה את הקצף. מיישרים מלמעלה ומניחים במקום קריר ויבש למשך 12 שעות (כדי שהמרשמלו יתייבש).
- אחרי הייבוש מערבבים בקערה את אבקת הסוכר והקורנפלור.
- חותכים בעזרת סכין חדה וגדולה את מלבן המרשמלו לריבועים בגודל שרוצים וטובלים כל קובייה בקערת אבקת הסוכר והקורנפלור כך שכולה תהיה מצופה.
- שומרים בכלי אטום במקום מוצל, קריר ויבש עד שבוע ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ג’לטין זה לא טבעוני… התחליף אגר אגר שמוכרים כ”ג’לטין טבעוני” עובד בצורה אחרת ובכמויות אחרות וטמפ אחרות….. קצת מבאס שג’לטין מופיע בכיה מנות טבעוניות..
נראה טוב אולי אכין