מרשמלו ביתי ב-6 מצרכים בלבד וללא ביצים

כשתכינו את המתכון הבא בעצמכם בבית תבינו שלא טעמתם מרשמלו אמיתי בחייכם, קבלו מתכון מעולה של מרשמלו ביתי ב-6 מצרכים בלבד וללא ביצים בכלל
כשתכינו את המתכון הבא בעצמכם בבית תבינו שלא טעמתם מרשמלו אמיתי בחייכם, קבלו מתכון מעולה של מרשמלו ביתי ב-6 מצרכים בלבד וללא ביצים בכלל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    2365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2365.4 קק״ל 2365.4 קק״ל
    פחמימות 528.4 גרם 528.4 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 63.5 מ״ג 63.5 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.6 מ״ג 26.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 31.2 מ״ג 31.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    2365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2365.4 קק״ל 2365.4 קק״ל
    פחמימות 528.4 גרם 528.4 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 63.5 מ״ג 63.5 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.6 מ״ג 26.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 31.2 מ״ג 31.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
  1. ממיסים את הג’לטין בקערת המיקסר עם חצי כוס המים (מערבבים היטב בכף) ומניחים בצד לחצי שעה.
  2. אחרי 20 דקות מהכנת הג’לטין, ממיסים בסיר את הסוכר עם הגלוקוז והמים ומבשלים עד לטמפרטורה של 127מעלות.
  3. מתחילים להקציף את הג’לטין שבקערת המיקסר (עם בלון ההקצפה) במהירות גבוהה ומוסיפים באטיות ובזרזיף דק את סירופ הסוכר מהסיר. ממשיכים להקציף 5 דקות ומוסיפים את הוניל. ממשיכים בהקצפה עוד 5 דקות עד שמתקבל קצף תפוח, יציב ומבריק.
  4. משמנים קלות (אפשר בתרסיס שמן) את התבנית ומוזגים לתוכה את הקצף. מיישרים מלמעלה ומניחים במקום קריר ויבש למשך 12 שעות (כדי שהמרשמלו יתייבש).
  5. אחרי הייבוש מערבבים בקערה את אבקת הסוכר והקורנפלור.
  6. חותכים בעזרת סכין חדה וגדולה את מלבן המרשמלו לריבועים בגודל שרוצים וטובלים כל קובייה בקערת אבקת הסוכר והקורנפלור כך שכולה תהיה מצופה.
  7. שומרים בכלי אטום במקום מוצל, קריר ויבש עד שבוע ימים.

    מרשמלו ביתי. צילום: שניר גואטה
    מרשמלו ביתי. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרשמלו ביתי ב-6 מצרכים בלבד וללא ביצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נעה גולדשטיין

    ג’לטין זה לא טבעוני… התחליף אגר אגר שמוכרים כ”ג’לטין טבעוני” עובד בצורה אחרת ובכמויות אחרות וטמפ אחרות….. קצת מבאס שג’לטין מופיע בכיה מנות טבעוניות..

קטגוריות

אביזרים

טכניקות