-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 268.6 קק״ל 1611.8 קק״לפחמימות 36.2 גרם 217.0 גרםסוכר 9.2 גרם 55.3 גרםשומן 7.4 גרם 44.2 גרםנתרן 565.6 מ״ג 3393.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 62.0 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 23.2 גרםשומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרםכולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 59.7 מ״ג 358.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 469.3 מ״ג 2815.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות269
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 268.6 קק״ל 1611.8 קק״לפחמימות 36.2 גרם 217.0 גרםסוכר 9.2 גרם 55.3 גרםשומן 7.4 גרם 44.2 גרםנתרן 565.6 מ״ג 3393.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 62.0 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 23.2 גרםשומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרםכולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 59.7 מ״ג 358.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 469.3 מ״ג 2815.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 269 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז מטוגן
-
1 כוס אורז מלא
-
1/2 כוס מים רותחים
-
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
-
1/2 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
-
2 כפות שמן סויה
-
1 בצל גדולקצוץ
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1 פלפל אדום גדולחתוך לקוביות קטנות
-
1 גזר גדולמגורר
-
1 כוס אפונה טרייהאפשר גם אפונה קפואה, מופשרת
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנוראו רוטב מופחת נתרן קנור
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
הגשה
-
4 ביצים L
-
1 מלפפון ירוק גדולפרוס
-
חופן עגבניות שריחצויות
-
חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים, רוטב העגבניות ומרק העוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 25 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב עד הזהבה קלה.
- מוסיפים את הירקות, מערבבים ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את האורז, מתבלים ברוטב סויה, מלח ופלפל, מערבבים ומבשלים יחד במשך כ-4 דקות.
- מטגנים במחבת נפרדת את ביצי עין.
- מגישים את האורז המטוגן בקערה עם טופינג ביצת עין, ירקות וכוסברה קצוצה.
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים, רוטב העגבניות ומרק העוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 25 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב עד הזהבה קלה.
- מוסיפים את הירקות, מערבבים ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את האורז, מתבלים ברוטב סויה, מלח ופלפל, מערבבים ומבשלים יחד במשך כ-4 דקות.
- מטגנים במחבת נפרדת את ביצי עין.
- מגישים את האורז המטוגן בקערה עם טופינג ביצת עין, ירקות וכוסברה קצוצה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן